20 % på smykker KUN i dag

Update på det gamle hylster

fullsizerender

sponsoreret

Tilbage i december skrev jeg dette indlæg om pludselig at befinde sig midt i trediverne, sundhed samt mine tanker om at passe godt på min krop og hud. Jeg kan se på min statistik at I var flere der var inde og læse det, hvorfor jeg tænkte at nu var det på sin plads at give jer en update her små to måneder efter.

Jeg vil ikke lyve og sige at jeg har levet efter mine bedste intentioner de to måneder. Faktisk kunne jeg uden tvivl have levet sundere  – og det var også hensigten som jeg skrev i indlægget før jul. Men juleferien efterfulgt af eksamensperioden og sygdom hele januar tog altså måsen på mig! Desværre er jeg typen der spiser når jeg er stresset fremfor at miste appetit. Og det er ikke frugt og grønt jeg trøster mig med. Desværre. Men jeg prøvede så godt jeg kunne, har drukket en masse vand, droppet cola (undtaget lørdag) og spiser mine IMEDEEN® Time Perfection®  tabletter hver dag.

img_2586

Hånden på hjertet, så må jeg sige at jeg faktisk synes at min hud er forbedret. Jeg har ikke så trætte øjenlåg længere og de små linier ved smilehullerne syner mindre. Jeg har skallet på næsen i lang tid og haft ekstrem dårlig hud. Sammen med min nye dagcreme, er det uden tvivl tabletterne, der indefra har hjulpet på at øge min huds fugtbalance og givet den en bedre kvalitet. Så jeg er godt på vej synes jeg!

Jeg forsætter med at spise tabletterne i hvertfald. Jeg har en hel måned tilbage i pakken endnu og har slet ikke lyst til at stoppe. Jeg går ret skrapt igang med den sunde livsstil her i februar og så er jeg sikker på at effekten vil være endnu bedre.

Husk at det aldrig er en dum idé at starte med at opbygge hudens kvalitet og beskytte cellerne mod oxidativt stress – og det er uden tvivl godt både at sørge for både at spise vitaminer, der hjælper dig godt på vej kombineret med en sund kost, masser af vand, god søvn og en aktiv hverdag. Det virker i hvertfald for mig – når jeg husker at leve efter det!

Du kan købe Imedeen Time Perfection her

Dette indlæg er blevet til i samarbejde med IMEDEEN, men alle holdninger er mine egne

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 % på smykker KUN i dag