OITNB sæson 5 + teaser

Weekend, ferie og et godt tilbud

img_3230^Sneen udendørs gav så fint et lys og gav håb om forår

R O


Så blev det endelig fredag igen og selvom den synger på sidste vers, så har den været en skøn en af slagsen. Jeg sidder nu her alene tilbage mens resten af huset sover –  det elsker jeg faktisk. Helt alene, stearinlys og ro (og et glas cola…sshhh!) Jeg lagde ud med i morges at løbe 9 km i sneen og selvom det gik noget langsomt, så var det en virkelig fed fornemmelse at få luftet benene igen. Jeg døjer jo som tidligere nævnt med en +10 ekstra kilo fordelt all over, så kæmper virkelig lige for tiden. Det er bare svært – men små skridt ik…

img_2505

Ellers har jeg fået ordnet lidt praktiske ting mens ungerne var i skole. De starter vinterferie fra i dag af og det fejrede vi med at tage i biografen lige efter skole for at se den nye med Far til fire. Det var super hyggeligt og den var god – kan varmt anbefales hvis du skal i biffen i løbet af vinterferien 🙂

Ungerne skal til mormor og morfar hele næste uge og de glæder sig vildt meget! Vi er meget priviligerede at vi har bedsteforældre, der har lyst til den slags og det er godt for både dem og ungerne – og selvfølgelig også os forældre. Jeg ved at ungerne er i gode hænder og jeg glæder mig til at hygge om manden min i næste uge – for kender i det med at hverdagen bare kører for fulde gardiner og man løber ude i overhalingsbanen hele tiden?! Man skal lige huske at stoppe op og kigge hinanden i øjenene engang i mellem. Derudover skal jeg se et par gode veninder – det sørger jeg altid for at gøre når ungerne ikke er hjemme og jeg derfor har lidt mere ro til det. Hønemor.

Hvis i sidder tilbage og tænker, jamen hvordan kan hun undvære sine børn en hel uge – så skrev jeg faktisk sidste år samme tid dette indlæg, da jeg fik mange henvendelser om netop det.


B O B L E R, T A P A S  &  S Ø D E  D A M E R


I morgen lørdag skal jeg i byen. Jep du læste rigtigt – det sker altså ikke så tit. Men da en sød bloggerkollega skrev og spurgte om jeg havde lyst til at være med til hygge og bobler, så takkede jeg forengangsskyld ja tak. Jeg glæder mig super meget! Skal dog lige finde ud af hvad jeg skal iføre mig 😉


W E E K E N D  T I L B U D


booztreklameny
Til og med nu på søndag (d. 12. februar 2017) får du 15% rabat på udvalgte styles hos Boozt. Der er rigtig fede sager både til mor HER, ungerne HER samt mændende HER.

De ting jeg har fundet frem på collagen er alle med i tilbuddet. Jeg er helt vild med skjorten samt bukserne med sløjfen, den fine (og billige) tyl nederdel til Gro, lækre støvler fra Angulus samt den sarte strik.

Brug koden SAVE15  – gælder ved køb over 999 DKK.

Håber at jeres weekend må blive ligesom i ønsker den <3

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OITNB sæson 5 + teaser