Lampe crush + spar 40%

Badedragt med skørt

img_5828


F I S H P O N D


reklameny

Gro kom pludselig en dag og proklamerede at hendes badedragt kravlede op i numsen 😉 Det var der selvfølgelig råd for, hvorfor jeg måtte ud at investere i en ny. De tre andre herhjemme tager nemlig altid i svømmehallen en dag i weekenden og manden sagde godt at hun skulle have en ny ASAP!

Hun er simpelthen vokset så meget på det sidste og næsten alle hendes bukser stumper – kønt ser det ikke ud… Men sådan er det jo. Nogle gange tager de bare nogle ryk og det er så lige denne sæson de begge har valgt at gøre det. Det bliver et dyrt forår 😉

Anyway, Gro er blevet så stor nu, at hun selv har en mening om hvordan ting skal se ud. Slut med bare at klikke ting hjem og derfor viste jeg hende udvalget af badedragter (som jeg kunne holde ud) på skærmen og efter mange overvejelser fald valget på denne fine blå sag med skørt fra MOLO. Den er ret flot med sit fiskedamsprint i sarte nuancer og søde skørt synes jeg.

Sidste år have hun denne smukke model fra Marmar Copenhagen og den var hun ret glad for. Dog ville hun gerne have den gamle med vandmeloner fra Soft Gallery igen som hun havde forrige år – og det blev jo lidt svært. Men da hun så denne skønhed med fisk på og så ovenikøbet i yndlingsfarven blå, så måtte hun eje den. Udover farven og fisk var hun vild med det lille skørt.

Den er ret fin i virkeligheden og sidder super godt. Find badedragten lige HER

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lampe crush + spar 40%