Cool jacket

Flad mave med te

img_5815

reklameny


T E   M E D  V I R K N I N G


Jeg har købt mig en ny the. Jeg ELSKER te. Jeg er endnu ikke blevet voksen som min mand siger – forstået i den forstand at jeg ikke drikker kaffe. Jeg kan simpelthen ikke få det ned! Men te det drikker jeg i litervis – og gerne den lidt lækre af slagsen.

Nu har jeg opdaget Teministeriet, som udover at lave lækker te i en fantastisk lækker emballage, har en speciel linie, hvis hensigt er at gøre godt for forskellige ting i kroppen. Særligt teen: ‘Flat Tummy’ sprang mig i øjnene – og jeg tænker at der skal drikkes et par liter af den om dagen…! Den skulle, som navnet lyder, nemlig hjælpe dig på vej med en fladere mave.


F L A T   T U M M Y


Som nævnt ovenover er ‘Flat Tummy’ en del af Teministeriets produktlinje ‘Ayurveda Holistic Care’ som indeholder en bred vifte af forskellige tevarianter, som alle er gode for forskellige ting i kroppen.

Teen ‘Flat Tummy’ som jeg har købt, indeholder fennikel, som øger mætheden og derved mindsker appetitten. Derudover indeholder ‘Flat Tummy’ også appelsinskal, som er rig på fibre og lav på kalorier og som en ekstra sidegevinst øger appelsinskal stofskiftet, hvilket er godt, når man ønsker at reducere sin vægt – og det vil jeg jo super gerne. Især inden sommer. Den smager super lækkert og jeg vil gøre det som en fast rutine at drikke et par krus om dagen som minumum. Et andet plus ved teen er, at man kan genbruge den samme tee ca. 3 gange, så den er meget drøjt i brug.

Og så er jeg bare helt vild med de smukke og enkle apotekerflasker som teen kommer i. De passer perfekt på hylden i køkkenet.

I serien findes b.la. også teen ‘Beauty’, der indeholder Citrongræs, som hjælper på fordøjelsen og som er godt for huden. Den tror jeg skal være den næste jeg skal prøve.

Find ‘Flat Tummy HER og alle de andre varinanter HER hos Cahetu

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

  • Maria

    Nu er det jo et ældre indlæg. Så ville høre om du syntes du kunne mærke forskel eller virkning på brugen af teen? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mamamaruska

      Hej Maria,
      Ja, jeg synes at jeg er mindre oppustet når jeg drikker teen 🙂 den giver et godt flow i kroppen 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cool jacket