Lårvenlige bukser

Forårstanker

Forår

Bukser HER / Sneakers HER / Jakke HER (på tilbud)

V E L K O M M E N  F O R Å R


reklameny

Kalenderen siger i dag 1. marts og dermed første forårsdag. Ikke fordi at solen ligefrem brager ind af vinduerne her på Islands Brygge hvor jeg befinder mig i skrivende stund, men jeg har alligevel iført mig hvide sneakers og blomstrede bukser bare i trods.

Om jeg begriber at vi allerede har opbrugt 2 måneder af 2017. Jeg synes virkelig at tiden løber hurtigere end nogensinde før og rent kliché agtigt når jeg slet ikke at følge med. Men heldigvis er det på den gode måde at tingene løber stærkt. Siden jeg blev færdiguddannet fra KEA i januar, er tiden fløjet afsted med spændende ting. Fremtiden står åben foran mig og jeg glæder mig til hvad den bringer. Jeg har lidt i ærmet og det glæder jeg mig til at tage hul på. Det har været rart lige at mærke efter. Hvad er det jeg vil med min karriere? Hvad er mine drømme? Og hvordan passer det ind i vores familieliv. Der er mange faktorer der spiller ind når man skal have hverdagen til at køre men jeg føler mig nu, som jeg også tidligere har skrevet, klar til at kaste mig ud i nye eventyr.

Det er altid dejligt at tage hul på en frisk måned – især når det er en der byder på lysere tider og mildere temperaturer (forhåbentlig)


M A R T S  B Y D E R  P Å


I dag tager vi hul på foråret men også på en hel ny måned. En måned som for mit vedkommende byder på kursus måneden ud hos Bigum & Co. Så forhåbentlig en måned hvor jeg bliver klogere end aldrig før og CVét ligeså tager sig godt ud 😉

Ellers står marts måned på i hvertfald et biografbesøg. Jeg SKAL ind og se La La Land. Jeg eeeeeelsker musicals og den har jo fået hele syv seks Oscars forleden! Forhåbentlig kan den tur kombineres med en god omgang venindehygge med min bedste veninde som jeg savner. Jeg skal også hygge mig med en anden god veninde i løbet af måneden og høre om hendes spændende og meget misundelsesværdige tur til NYC.

På det familiemæssige plan skal vi nu på lørdag se Gro synge koncert med koret. Det er den første koncert vi er med til som forældre, så det glæder jeg mig til. Og nu vi er ved koncert så står den i denne måned også på den længe ventede Marcus og Martinus koncert for Gros og mit vedkommende. Tror i lige at hun glæder sig?! Vi skal derind med hendes veninde fra klassen og hendes mor. Totalt hyggeligt!

Jeg skal også se mine forældre og min søster. Jeg savner dem og især min lille niece. Jeg ser dem alt for sjældent da de bor på Lolland. Det må der laves om på i denne måned.

Jeg skal også til frisøren. Jeg vil gerne have lysnet mit pludselige meget mørke og grå hår! Skal bare lige have sparret sammen først…Og måske også en lille klipning.

Forsætte min plan med mere søvn, øget velvære og bedre kost. Jeg SKAL smide lidt af de kilo jeg har taget på og jeg er i fuld gang med at løbe. Jeg overvejer stadig om jeg skal finde en personlig træner. Kom endelig med gode tips hvis i ligger inde med nogle. Denne uge har jeg en regel om at gå i seng 22.30 og jeg har overholdt det. Min hud lider lige for tiden – ikke med bumser men med direkte sår og udslæt som kan skyldes forkert kost og manglende søvn.

Jeg drømmer også om at forsætte med at blogge lidt mere end jeg har haft gjort de sidste måneder. Eller januar har været god og det er dejligt at i læser med, men månederne inden var lidt i bund grundet eksamen. Mit mål er at få lidt flere unikke læsere herinde og så har jeg et måske lidt overfladisk mål – men en vigtig milepæl for mig –  at nå 10.000 følgere på Instagram. Jeg har altid haft og har stadig meget loyale følgere og det er jeg meget taknemmelig for. Men det kunne være sjovt at nå et rundt tal synes jeg 🙂

Skal i noget spændende den kommende måned?

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lårvenlige bukser