Ugen der kommer #8

Grønne bøger

coffe table books

reklameny


H A V E N Ø R D


Som de fleste af jer ved, så er jeg jo lidt af en havenørd og jeg glæder mig allerede til en ny sæson udendørs. Især efter det smukke vejr vi havde i lørdags. Så længes man virkelig efter havelivet og sol på terrassen. Jeg skal faktisk igang med at forspirre – er jo næsten allerede bagud… (blinkende smiley) Jeg har altid mest gjort mig i blomster faktisk, men den sidste tid er jeg hoppet med på den grønne bølge med forskellige planter indendøre – det giver altså lidt liv. Jeg har dog stadig altid friske blomster stående. Det gør mig glad og det er min form for selvforkælelse i hverdagens trummerum. Lige for tiden er det valmuer og franske anemoner jeg er mest pjattet med – men forhåbentlig kommer der snart lidt op i haven så jeg kan tage ind derfra i stedet. Det er hyggeligt når man selv har dyrket blomsterne og så er det samtidig lidt bedre for pengepungen….


C O F F E E  T A B L E   B O O K S


I forbindelse med de grønne planter – mest kaktusser har jeg kastet min kærlighed på – så har jeg fundet nogle både fine og praktiske bøger som er perfekte på sofabordet som såkaldt coffee table books. Jeg har før vist jer dem HER, men nu fik jeg klikket et par af dem hjem fra Cahetu og så må resten på ønskelisten.

Jeg kunne ikke modstå ‘The book of palms’ – udseendemæssigt minder den mig om nogle bøger om naturen jeg fik af min onkel som barn og den er bare ret så fin hvis du spørger mig. Den er spækket med alverdens smukke palmer samt facts herom.

Bogen ‘Evergreen Living with Plants sætter det med at leve med planter i fokus på en meget smuk visuel måde og viser alle de imponerende plantekoncepter der findes rundt om i verdenen.

Bogen indeholder ligeledes fantastiske smukke fotos samt inspirerende fortællinger, der får dig til at kigge nærmere på de grønne opsætninger og vilde plantesorter. Man får også masser af gode tips og tricks til pasning af planter så man kan ride med på den grønne bølge der florerer lige for tiden. Jeg glæder mig til at dykke rigtig ned i bogen og den var nummer 1 på min musthave liste fra dette indlæg

Rigtig dejlig mandag – må du få en skøn en af slagsen!

Coffee table book

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der kommer #8