Musthave til min terrasse

I’m down…

Stilleben


C O M E  O N


Solen skinner fra en skyfri himmel, temperaturen er 2-cifret og fuglene kvidrer – foråret viser sig på absolut smukkeste vis i dag. Men hvor er jeg? Jeg ligger såmænd bare på sofaen under tæpper udstyrret med kleenex i den ene hånd og panodiler i den anden. For fan… da også!

Hvor stor er chancen lige for at det bliver ved! Come on! Jeg skulle have været inde hos Bigum & Co. i dag, men måtte kaste håndklædet i ringen ligesom jeg måtte i mandags desværre. Jeg troede jeg var i bedring da jeg tirsdag troppede op – men nej. Shit mand det er en hård omgang og det tager bare tid.

I´m down with the flu!

Godt det er fredag og familien bare skal synke sammen i sofaen, hvor vi samles om e-numre og x-factor alt imens jeg (og Harald faktisk) pusser næse.

God fredag til dig ♥

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Musthave til min terrasse