Cool på en ny måde

Lampe crush + spar 40%

lamper

1/ LYSERØD LOFTLAMPE  2/ KLAR LYSEKRONE 3/ RAVGUL LOFTLAMPE 4/ RÅ STÅL SPOT 5/ COOL MESSING SPOTLIGHT 6/ ROSA BORDLAMPE

reklameny

Har i set at Ellos har lanceret et nyt website?

Jeg må jo ærligt indrømme at jeg tit er forbi deres side da jeg synes de har SÅ meget lækkert til boligen især… Det er blevet så fint, lækkert og meget overskueligt. Jeg hoppede selvfølgelig straks ind i boligkategorien som jeg plejer og som noget nyt, kan man nu se nyheder under hver enkelt underkategori (skide smart) så jeg gik ellers igang.

Der poppede den ene fine lampe op efter den anden og mit hjerte hoppede lige en ekstra gang da jeg så denne skønhed! Suk, hvor er den fin altså! Den tror jeg simpelthen at jeg MÅ eje, selvom jeg faktisk også allerede har disse stående. MEN jeg har altså en ting med lamper – især når de er så fine som denne. Jeg er lidt vild med begge varianterne faktisk men hælder nok mest til den lyserøde… (surprise)

Bordlampen med den lyserøde skærm er også ret lækker og vil være ret fin hos Gro tænker jeg. Hun kunne godt bruge en hyggelampe på sin reol – hun elsker at lave huler og slukke lyset og her vil den give et hyggeligt lys tror jeg.  Lampen fås også i to andre farver hvis man ikke er så glad for rosa.

Og så er jeg ret vild med de fede spots på skinner. De fås i flere looks og er da ret cool og rå. Er allerede igang med at udtænke en plan hvor jeg kan hænge sådan en… Måske hos Harald – eller over en plakat i stuen?

Det er i hvertfald ikke spild af tid at hoppe ind og se deres nye side – ret mange lækre sager. Er allerede igang med en andet indlæg da jeg fandt nogle ret fine ting derinde. Glæd jer!


Og pssssst! Jeg så lige da jeg hoppede ind på siden at de fejrer deres nye flotte side ved at give 40% på din dyreste vare. Jeg siger det bare… 😉

skaermbillede-2017-03-20-kl-14-54-36

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cool på en ny måde