Flad mave med te

Spar 20% – gør hjemmet forårsklart

ellos  reklameny

S H O P P E L Y S T E N ?


Får solens stråler dig også i shoppehumør eller trænger hjemmet blot til en mindre overhaling, så kig med i dag, hvor du kan spare 20 % på hele boligkategorien hos Ellos. Som i ved, så ELSKER jeg Ellos – og det ved jeg at i også gør. Jeg har fundet lidt ting frem som jeg gerne så flyttede herhjem med det samme eller som faktisk allerede bor her.

 

Jeg er lidt vild med naturtemaet lige for tiden og især den fine stol i rattan samt pæne daybed har jeg et crush på. Begge ville tage sig fantastiske ud på vores træterrasse med et par bløde puder i ryggen – gerne i lidt Marrakech-agtig stemning 😉 F.eks denne pude til blot 99,- samt disse hynder ville skabe den helt perfekte og lidt eventyrlige stemning. Den ret så skønne kurv tilsat en lækker plaid med frynser ville lige være prikken over i’et. Suk, som i kan fornemme så har jeg mange ting i min indkøbskurv…

De 20% på hele boligkategorien hos Ellos gælder fra nu af og indtil d. 16 marts.

* Brug koden 355431 *
(Kan ikke kombineres med andre tilbud og nedsatte varer, samt produkter fra Odd Molly Home)

G O D  W E E K E N D


Rigtig dejlig weekend til jer – jeg håber at det bliver en dejlig en af slagsen.

Selv krydser jeg fingre for at vejret holder, så man måske kan komme lidt i haven – suk det ville være dejligt!

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flad mave med te