20 % på sko til hele familien

Ugen der kommer #7

img_5214

Bukser HER / Sneakers HER

reklameny

Søndag er lig med status på den forgangne uge samt nye planer for den kommende. Det blev en uge, hvor vi skød foråret igang. I hvertfald når vi kigger i kalenderen og ikke ud af vinduet. Vejret følger altså ikke helt med endnu og så lover de ovenikøbet frost og sne igen?!? Jeg trodsede dog kulden og hoppede i blomstrede bukser og hvide sneakers bare for at være på tværs! I er en del på Instagram der har spurgt til netop de grønne bukser og de er fra Ganni og fås lige HER. De er SÅ fine og dejlige at have på.

Jeg startede, som jeg fortalte jer i sidste uges indlæg, op mandag med et kursus i Digital Markedsføring hos Bigum & Co. Det er super spændende og jeg glæder mig til endnu en uge. De har de bedste og billige grønsagsjuicer i en lille hyggelig café udenfor undervisningslokalet – mmmm – det er jo helt luksus 😉

På bloggen har i bl.a. kunne læse om mit besøg hos Arndal Spa i indre by. Hvis i endnu ikke har læst indlægget, så kan i se det HER, hvor jeg fortæller om en helt fantastisk behandling jeg fik.

I har også kunne finde nogle gode tilbud. De gælder stadig men KUN i dag søndag. Få fx. 20% på en masse skønne sko til hele familien hos Boozt. Ret mange lækre brands er inkluderet. Brug koden SHOES20 og shop sko HER.

Er du mere til jeans så kan du stadig nå at shoppe fede jeans med hele 25% rabat indtil midnat. Det er Ellos der har tilbuddet – shop jeans HER og ydermere giver Ellos dig 40% på din dyreste vare med koden 355719 – så hvis du har udset dig noget derfra så slå til inden midnat. Måske det meget populære tæppe som vi også har?

Ellers har det været en dejlig uge. Jeg har været lidt træt i hovedet af at sidde på skolebænken igen så der har ikke rigtig været så meget andet på programmet. I går lørdag var vi til korkoncert med Gro på skolen – ret så fint og jeg var MEGA stolt. Så sejt at hun tog med selvom der kun var en anden fra hendes klasse, som hun normalt ikke leger med. Da vi kom hjem stod den på hjemmelavet burger efter ungernes ønske og så blev der ellers gjort klar til MGP. Synes det er mega hyggeligt – og meget bedre sange end i de voksnes melodunde grandprix 😉

Lad os se på hvad næste uge bringer.


I  N Æ S T E  U G E  S K A L  J E G :


* Blive endnu klogere på Digital Markedsføring mens jeg er på kursus. YAY!

* Lave endnu en vlog om POTS. Den skal handle om hvordan det var at være under udredning for POTS mens jeg arbejdede – og hvordan de håndterede det. I kan se del 2 HER hvis i har lyst.

* Løbe 2 gange. Har haft ondt i mit knæ denne uge, så har måtte springe over desværre.

* Overvejer stadig om jeg skal investere i et bootcamp forløb/personlig træner. Jeg kan ikke helt finde ud af om jeg kan tage mig sammen selv…

* Få taget nogle outfitbilleder. Har købt lidt forskelligt jeg gerne vil vise frem – det er bare svært at tage billeder af sig selv 😉

* Spise brunch med min bedste veninde. GLÆDER mig! Så må vi tage bio en anden gang. Vil stadig gerne se La La Land.

* Forsætte med at gå i seng senest 22.30 hver dag. Det har jeg gjort (næsten) hele sidste uge og det fungerer bare SÅ godt!

* Vise jer et par fine forårsting til ungerne jeg har købt på budget. Noget med lyserød og guldprikker til pigerne 😉

* Klikke nogle skønne bøger hjem jeg har kastet min kærlighed på.

* Købe nye forsyninger af friske blomster. Det må der altså til på de her grå dage. Tror denne gang jeg udelukkende skal have valmuer. Kom til at købe nogle lidt for pink Franske Anemoner sidste uge – kender i det at man så synes de slet ikke passer ind når man kommer hjem…

* Få læst nogle af alle de ugeblade jeg har fået købt den sidste tid. Måske hive stikket ud en aften på sofaen? Lyder ikke dårligt jo.

* Forsætte med at undgå sukker i stride strømme.  Altså jeg er ikke fanatisk – men har været godt at stoppe med at indtage bland selv slik flere gange om ugen…!

Forsat god søndag 🙂

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 % på sko til hele familien