#TGIF + de fedeste sneakers

A hint of summer

img_0383

reklameny


R E A D Y   F O R   S U M M E R


Som jeg jo skrev lidt om i dette indlæg, så har jeg brugt en god del af mine lommepenge på nogle skønne nyheder fra mit yndlingsmærke når det kommer til hudpleje, nemlig Rudolph Care.

I ved jo at jeg har brugt serien i en del år nu, og også er kæmpe fan af deres solcreme! Det fedter ikke og er nem at smøre ud så det ikke gør ondt når både ungerne og jeg selv skal smøres ind fra top til tå. Yndlings solcreme.

I år er der kommet et par nye lækre produkter fra Rudolph Sun, nemlig dem på billedet. Eller de to solcremer i hvertfald. Den til højre tager vi lige om lidt. Men jeg måtte simpelthen eje disse nye gyldne tuber! Solcremen i faktor 30 med shimmer effekt som giver huden en fin skinnende overflade samtidig med at man er godt beskyttet mod solens farlige stråler, samt den nye (og savnede) aftersun shimmer sorbet som med sin gyldne og lækre konsistens køler, heler og opfrisker huden efter en dag i solen. Jeg glæder mig endnu mere til sommer nu – heldigvis står den på Barcelona om 3 uger, hvor de naturligvis er fast inventar i kufferten.


Ø K O L O G I S K  S E L V B R U N E R


Tilbage til produktet længst til højre.

Et produkt som jeg spår til at blive voldsomt populært. Det er allerede revet ned fra hylderne hos Cahetu og der er bestilt flere hjem, så du skal nok ikke vente for længe, hvis du også har et godt øje til den. Det er selvfølgelig den økologiske selvbruner! Den fungerer på den måde, at du blander et par dråber af den i din almindelige dagcreme eller bodylotion og påfører det så, som du på almindeligvis ville smøre dig ind.

Det lød simpelthen for godt til at være sandt, så den måtte jeg altså prøve. Jeg har faktisk aldrig brugt selvbruner før, da jeg fra naturens side er pæn mørk i huden og tager meget hurtigt imod solen, men det ville ikke gøre noget lige at få noget kulør inden den førnævnte Barcelona tur. Så den skal prøves!

Alt fra Rudolph Care er altså bare lækkert. Det er min hverdagsluksus ♡

Indlægget indeholder reklamelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#TGIF + de fedeste sneakers