Hip Hip Hurra - spar 20%

Fine og billige sandaler

img_9798reklameny

Det er ikke lang tid siden, at jeg viste jer en masse skønne flade sandaler i dette indlæg, og mange af jer har været inde og se netop det indlæg kan jeg se. Flere har også sendt beskeder efter jeg viste et par af dem frem på IG Story – og det er da vildt skønt når i deler min begejstring for de ting jeg viser frem! Det gør det lidt sjovere – og lidt mere lovligt at vise endnu mere frem bilder jeg mig ind 😉

img_9801img_9800

I dag var jeg et smut i H&M i en desperat søgen efter nogle bluser og bukser jeg kan være i nu jeg skal til at på arbejde – det lykkedes ikke desværre men i stedet kom jeg hjem med de fineste pudderfarvede sandaler til den nette sum af 179,- Umiddelbart tænker jeg at de bliver en god erstatning for mine andre H&M sandaler jeg før har omtalt. De er SÅ fine og sidder vildt godt på mine fødder. De fås også i sort – og dem tror jeg næsten at jeg må eje også…

De fine og lidt sjove sølv sandaler var dem jeg snakkede om i det sidste sandal-indlæg og de er ret så fine i virkeligheden og så koster de blot 249,- jeg tror de bliver SÅ fine med brune sommerfødder.

img_9802img_9799

Så nu er jeg en anelse mere klar til sommer og Barcelona om under 4 uger – jeg mangler dog lige lidt at tage på til fodtøjet. Mere om det en anden dag 🙂

Er du mest til sneakers? Så se indlægget her med mine foråsfavoritter!

God tirsdag onsdag aften – er altså en dag bagud hele tiden! Hej korte uge – jeg er vild med dig!

Indlægget indeholder reklamelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Hip Hip Hurra - spar 20%