Fine og billige sandaler

Fodbold Fitness

img_2622Billedet har intet med indlægget at gøre, jeg savnede bare sol, sommer og pæoner…

I tirsdags hoppede jeg i joggintøjet og troppede op i vores lokale fodboldklub med sommerfugle i maven.

Årsagen var, at Anja fra Babyfryd, havde fortalt at hun gik til noget hver uge der hed fodbold fitness – og det synes jeg lød sjovt! Jeg forhørte mig om man skulle være en fodboldhaj inden jeg turde troppe op, og det skulle man ikke! På nogen måde.

Godt så – så turde jeg godt kaste mig ud i det. En kombination af hyggeligt samvær, fitness og sjov sparken til en bold – det synes jeg lød fristende og jeg trænger i den grad til at få dellerne lidt i frigir 😉

Nu sidder jeg så her, to dage efter, og er godt øm i hele kroppen! Fik rørt nogle muskler jeg havde glemt at jeg havde og det er en rar fornemmelse at have i kroppen at være blevet rørt godt igennem – alt med et smil på læben 🙂

Der var bare vildt sjovt og samtidig rigtig god træning. En kombination af opvarmning, styrketræning hvor vi brugte en fodbold og hinanden som redskaber samt fodboldkamp  (som bare er sindsygt hårdt – havde jeg slet ikke regnet med )

Jeg glæder mig allerede til næste gang! De unge fyre som spillede “rigtig” fodbold på banen ved siden af, må have fået et syn for guderne 😉

Bor du i nærheden af Frederikssund? Så kom og vær med! 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Fine og billige sandaler