Om 4 uger

Har du styr på din opsparing?

img_8664sponsoreret

Eller omformuleret; har du en opsparingskonto som giver dig noget igen i sidste ende? Det er faktisk ret så vigtigt – hvis du altså gerne vil have mest muligt ud af din opsparing  – og hvem vil ikke gerne det?

Det at have den rigtige opsparingskonto giver dig en væsentlig forskel i sidste ende, hvad enten det er små eller store summer.

Der var engang, hvor det kunne betale sig at have penge stående i banken. Enten fordi man fik en rente og dermed blev årligt belønnet for at have sine penge “udlånt” til sit pengeinstitut. Men de senere år er renten på de penge man har stående i banken dog faldet og i de fleste danske banker er indlånsrenten faktisk lige for tiden bogstavelig talt lig med 0!

Se det får man jo ikke meget ud af. Jeg ved at min mand ihærdigt undesøger markedet jævnligt for at finde ud af, hvor det bedst kan svare sig at have vores forskellige opsparingskoni – for det giver altså et helt andet tal på bogen i sidste ende! Man skal være opmærksom på, at ens opsparinger ikke bliver ædt op af inflation, hvis man har en meget lav eller slet ingen renter… Vi har faktisk flyttet vores flere gange for det er altså noget der gør en forskel – og det tager jo ikke alverdens tid.


H Ø J  R E N TE


Hos Bank Norwegian er det nemt at oprette en opsparingskonto og renten er blandt de højeste i Danmark. Bank Norwegian tilbyder nemlig en indlånsrente på 0,85 % og op til 1,5 mio. kr.

Det særlige ved Bank Norwegians opsparingskonto er desuden, at der ikke er nogen binding på de penge, man indskyder, hvilket differentierer Bank Norwegian fra øvrige banker, som tilbyder en højere rente. Jeg skal i hvertfald lige have undersøgt, om vi skal flytte vores – for vi har i hvertfald binding på!

Du kan oprette en opsparingskonto med høj rente lige her

Det er virkelig værd at overveje, om det kan svare sig, at flytte f.eks. ungernes børneopsparing eller hvad med din feriekonto (hvis du har en sådan) så du har flere penge at rejse for når den tid kommer? Mange drømmer om at hive et par måneder ud af kalenderen, tage unger og mand under armen og tage på oplevelse sammen. Måske en opsparingskonto til drømme var en idé?

Opret en opsparingskonto med høj rente lige her eller læs lige her om muligheden for at låne penge hvis du ikke kan vente med at realisere dine drømme

Indlægget er lavet i samarbejde med Bank Norwegian

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om 4 uger