Pssst! Nu med job

Pimp din denim

img_9392img_9389reklameny


80’ E R  S T Y L E


Jeg bestilte for lidt tid siden nogle fede strygemærker samt brocher som skulle pifte Gros gamle Wrangler cowboyjakke fra et loppemarked lidt op. Det er jo virkelig oppe i tiden med badges på alt. Se bare denne fede jakke jeg har købt til Harald og jeg blev helt nostalgisk og sendt tilbage til barndommen da jeg faldt over mærkerne. Jeg husker tydeligt hvordan jeg selv valgte lapper til mit tøj som lille – dog som lapper når der var gået hul på knæet 😉

img_9387 img_9388 img_9390 img_9393

Jeg måtte eje det cool strygemærke med ananas og så røg disse super fede brocher/pins i flere underskønne designs også med. Selvføgelig ville Gro, at de allesammen skulle sættes på jakken – og den blev også fin.

Hun er top stolt og meget lykkelig for resultatet! Jeg er især vild med strygemærket bag på ryggen – det ser fedt ud synes jeg. Det er en super hurtig og forholdsvis billig måde at give et gammelt stykke tøj, et helt nyt look. Måske et påskeferie projekt?

Jeg har fundet dem alle hos LirumLarumLeg som altså er et mekka uden lige for skønne ting til børn samt børneværelset!

img_9394

Indlægget indeholder reklamelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pssst! Nu med job