Blinkesko som mor kan holde ud...

Praktiske prikker

img_8547

reklameny


Y N D L I N G S J A K K E N


Jeg har i mange år haft en absolut favoritjakke som er helt perfekt når man er aktiv og skal kunne røre sig men samtidig godt må se lidt smart ud. Jeg cykler hver dag med ungerne uanset vind og vejr, hvorfor jeg er nødt til at klæde mig på derefter. Inden jeg fandt denne softshell jakke fra Danefæ, brugte jeg min regnfrakke med en trøje indenunder – men det er slut nu. I kan godt høre jeg er pænt tilfreds ik 😉 Nogle gange har man bare noget man må dele sine erfaringer om og når jeg ved at mange af jer derude også cykler, leger med ungerne, går i haven osv. osv. så er det oplagt at dele min begejstring.

Det er denne skønhed af en prikket softshelljakke jeg snakker om. I mange år har jeg haft den sorte model, men den er simpelthen ved at være så brugt, at den vist snart kun duer til havebrug herhjemme og da jeg opdagede at Danefæ i år har lavet en prikket udgave af jakken, måtte jeg slå til!

Og ja, jeg ved godt at jeg lige kører lidt for meget mønstermiks på billedet – men vejret var så smukt og havde kun de bukser med hjem på weekend 😉

Udover at være vindtæt og vandafvisende (jeg har været i store regnbyer i min), så giver den god varme med sin indvendige fleece. Jeg bruger jakken i overgangsperioderne både forår og efterår og jakken har, selvom den er super praktisk, et flot feminint snit grundet sit strækbare materiale samt elastik i livet på ryggen og det er det jeg er faldet for.

img_8548

Jeg kunne ikke undvære den og må sige at den nye prikkede model er virkelig fin hvis man elsker prikker som jeg gør 😉

Se alle modellerne af softshell jakkerne her

Andre der er vilde med Danefæ? Jeg har haft stort set alle deres modeller af overtøj siden jeg fik børn og lur mig om ikke i derude også har været iklædt en stribet sag engang 😉

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blinkesko som mor kan holde ud...