Mandags blues, glimmergås + 25 % på (bl.a.) Stine Goya

Skab et råt og nordisk badeværelse

pb_ifo_bathus_juni2015_0189-kopisponsoreret


N O R D I S K  I N D R E T N I N G


Som i ved er jeg vild med den nordiske stil i indretningen. Enkelt, råt og naturligt med et moderne tvist. Det gælder faktisk i alle husets rum. Det giver liv, sjæl og personlighed og lidt kant til indretningen. Især i køkken og badeværelse, der til tider kan virke lidt kølige, er det vigtigt for mig, at få naturens elementer ind og skabe en varm og rå kontrast til de ellers meget sterile og lyse omgivelser. Vi har jo boet i vores nybyggede hus i ca. 4 år nu og der er faktisk en del ting vi ville lave om hvis vi skulle bygge igen nu. Èn af tingene var at få nogle rå lækre gulve fremfor dem vi har nu – jeg kan faktisk slet ikke forstå at vi har valgt dem vi har – og så er jeg blevet helt hooked på at få noget træ eller rå beton ind på badeværelserne, efter jeg har kigget materialet til dette indlæg igennem.

pb_ifo_bathus_juni2015_0104goDet det skal handle om i dag, er nemlig badeværelset. I samarbejde med Ifö vil jeg fortælle lidt om hvad der er vigtigt for mig i et nordisk badeværelse samt vise jer nogle virkelig fine og inspirerende billeder fyldt med  lækre produkter fra Ifö.


F Å  N A T U R E N  I N D


pb_ifo_bathus_juni2015_0301-kopinypb_ifo_bathus_juni2015_0354-kopinySom førnævnt, er det vigtigt for mig at få naturens elementer ind i indretningen. Det kan man gøre på forskellige måder både i form af f.eks. materialer, inventar eller planter. Som de smukke billeder i indlægget viser skabes den naturlige og rå stemning helt automatisk ved at bruge træ eller rå beton som grundelementer på badeværelset. Det er de færreste som beklæder deres badeværelse med træ – men wau det ser godt ud! Jeg er helt vild med ideén og overvejer om man skulle lave nogle rå træhylder ude på vores badeværelse, som også er vist herunder, for at kompensere lidt for manglende råhed. Se bare hvor flot de hvide elementer står til de rå brædder! Spira serien fra Ifö er ret så flot og enkel.

Især dette væghængte toilet er ret flot i designet synes jeg.

pb_ifo_toro_0125nyDu kan også tilsætte en rå bænk, som vi har gjort, hvis rummet er stort nok, eller en lille rå skammel som kan rumme alt fra en bog, jogginbukserne eller hårkuren. Ydermere gør rå og rustikke kurve i naturmaterialer en kæmpe forskel på badeværelset. Brug dem til opbevaring af toiletpapir, ekstra håndklæder eller som vi gør, til svømmetøjet som jeg ikke gider have liggende og flyde. Praktisk og pænt på én gang – samtidig med at kurvene skaber lidt varme til rummet og passer flot til den hvide porcelæn på vask og toilet.

Grønne planter er også altid gode til at give et naturligt look indendøre og det er sundt med levende planter i alle rum. Kaktusser er fortrinlige på badeværelset – vores stortrives og vokser godt. Du kan gå forskellige veje med dine grønne ideér. Enten de lidt mere nordiske af slagsen – et lille træ f. eks. eller de lidt mere sydlandske som Oliventræer, Palmer eller Kaktusser.


V A L G  A F  I N V E N T A R


pb_ifo_bathus_juni2015_0261goHos Ifö er kvalitet en af de vigtigste faktororer når det kommer til produkter.
De har arbejdet med porcelæn i over hundrede år og badeværelser i næsten halvfjerds. De ved hvad der fungerer og holder og hvad der ikke gør. Materialerne skal være af god kvalitet og gennemtestede, så Ifö kan stå inde for produktet.

En anden vigtig og mindst lige så vigtig faktor er funktionaliteten. Det nytter ikke noget at have nogle produkter af den bedste kvalitet, hvis de ikke fungerer i praksis. Alt hos Ifö er gennemtænkt og testet – de går aldrig på kompromis. Derfor kan man også som kunde føle sig tryg, når man vælger produkter fra Ifö.
pb_ifo_bathus_juni2015_0253nyDet er vigtigt at sætte sig ned og finde ud af hvad det er for et badeværelse man vil have. Vælger man den nordiske og lidt rå designstil, så vil et klogt valg, efter min mening, være at holde inventar og sanitet enkelt. Der synes jeg at både Spira og Spira Art serien fra Ifö har nogle ret lækre løsninger, som vil passe flot ind i den rå stil. Ydermere laver Ifö nogle meget tidsløse og lækre møbler som jeg synes er ret flotte – de kan altså andet end at lave toiletter og håndvaske som de er så kendt for.

Se bare de fede møbler her.


M I L J Ø V E N L I G T


pb_ifo_bathus_juni2015_0087goNår man nu er igang med at indrette sit nye lækre badeværelse i tæt tilknytning til naturens rå elementer, så er det vigtigt at huske på også at passe på selve naturen. Uden den kommer vi ikke langt og det er essentielt at passe godt på den verden vi har – vi har kun den ene.

Når Ifö vælger materialer til deres badeværelsesprodukter, sørger de for altid at vælge materialer, som kan genbruges. Det er vigtigt at produkterne ikke gør nogen skade men at de gør nytte. Ifö var f.eks. de første i verden med et toilet med vandbesparende skyl, hvilket betyder at HVER gang du skylder ud sparer du både vand og penge!

ifo_washbasin_master_portraitgoEt andet miljøvenligt tiltag fra Ifös side er Ifö Clean. Et badeværelse skal ofte gøres rent for at få bugt med bakterier. Det gælder især toilettet og derfor har  Ifö skabt den rengøringsvenlige glasur Ifö Clean, som er en speciel glasur, som lukker de små mikroskopiske porer i porcelænet. Resultatet er en ekstra hård og glat overflade, som bedre modstår smuds, kalk og slitage hvilket gør porcelænet endnu nemmere at rengøre og man mindsker brugen af miljøskadelige rengøringsmidler.


H U S K E R E G E L


En god huskeregel er, at det vigtigste du skal tage stilling til når du indretter og sætter i stand – uanset om det handler om badeværelse eller andre rum, er at satse på kvalitet. Vælg produkter, der er udviklet under sikre og miljøvenlige former og som holder i mange år fremover.

Nægt at blive en del af brug og smid væk-kulturen – det gavner os alle i sidste ende.

Det er lige præcis hvad Ifö står for – og altid har gjort!

Indlægget er lavet i samarbejde med Ifö

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Tina KH

  Meget smukt og skønt med pool ud til vandet:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Ja kunne ikke være dårligt hvis man havde det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandags blues, glimmergås + 25 % på (bl.a.) Stine Goya