Girl Power

Tørre fødder og varme arme

img_9822Jakker og støvler er modtaget til test af Reima®


O V E R T Ø J  T I L  A K T I V E  B Ø R N


Har du også aktive børn som gerne skulle kunne holde sig varme samtidig med at de har krudt bagi og derfor skal kunne lege og bevæge sig frit? Aktive børn har brug for overtøj de kan røre sig i. Overtøj som er praktisk, åndbart samt vind og vandtæt/afvisende. Vi er super glade for Reima® fordi de netop opfylder alle de krav jeg har til overtøj til Harald og Gro. Hvis ikke ungerne føler at de kan bevæge sig i tøjet – eller at det bliver for varmt/klamt – jamen så tager de det af og så er det at de nemt ligger i sygesengen et par dage efter.

Med overtøj fra Reima®, som vi har fået lov til at teste, er du sikker på, at dine børn har noget funktionelt overtøj på som samtidig holder dem lune. F.eks. denne dunjakke, som ungerne har på på billederne, er let som en fjer! Ydermere holder den længere hen over sommeren da det er en 2n1-jakke! Lyn ærmerne af, og du har en vest! Jakken er vindtæt samt åndbar og den lette foring gør at de holder sig varme henover foråret. Jakken er ikke vandtæt men vandafvisende og vi har haft vores på i flere regnbyger over påsken uden problemer.

Hvis man skal have en vandtæt jakke, som samtidig er åndbar og funktionel så se f.eks denne fede softshell – vi kunne ikke leve uden vores softshell. Perfekte til både forår og efterår!

img_9826

Gro har dunjakken i den smukke rasberry farve og den er så dejlig let for hende at have på samt lun om morgenen når vi cykler.


V A N D T Æ T T E   S N E A K E R S   D E R  G Å R  I  V A S K E M A S K I N E N


img_9824Harald er fuldstændig vild med disse vildt fede og regntætte sneakers  han har fået lov til at teste og de har siddet på ham lige siden de kom. Og det forstår jeg godt – for hvem ønsker sig ikke et par sneakers som er nemme at hoppe i, elastiksnørrebånd så de ikke skal bindes og som tåler at blive våde –  Alt samtidig med at de ser top cool ud!?

Skoen hedder Wetter Wash og fås i mange skønne farver –  forståeligt nok er det en super populær sneaker grundet sit klassiske men smarte udseenede og sidst men ikke mindst fordi at den har forseglede sømme og tekstilfor så SKOEN ER VANDTÆT.

Ydermere kan Wetter Wash vaskes i maskinen ved 30 °C – win win!

Du kan læse meget mere om skoen her hos Reima® – den har mange gode og brugbare detaljer og så er den bare super behagelig at have på siger Harald. Jeg tror vi er nødt til selv at investere i et par til Gro også kan jeg godt fornemme – for hun elsker vandpytter!

Indlægget indeholder reklamelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Girl Power