Weekend på landet + planer for april

Ugen der kommer #10

Forårreklameny


S T A T U S  P Å  U G E N  D E R  G I K


Netop hjemvendt efter en SKØN weekend på landet hos mine forældre. Suk, hvor har det været tiltrængt og skønt – med et vejr der jo bare har været helt fantastisk! Vi har stort set været ude lige siden vi ankom fredag eftermiddag i 18 graders varme. Gåture i skoven med blå himmel, hvide anemoner og grønt på træerne – balsam for sjælen!

Ugen startede ud med sidste undervisningsdag hos Bigum & Co. hvor jeg efter en grønsagsjuice og 3 store glas the, erfarede at det var temmeligt dumt at indtage disse mængder væske inden man skulle med offentlig transport i 1,5 timer. Mens jeg klemte ballerne sammen og blev gul i øjnene forfattede jeg dette indlæg med ligegyldige facts på vej hjem i toget. Resten af ugen stod den på opgaveskrivning med aflevering fredag morgen. Jeg havde 1000 andre tanker i hovedet, men fik da afleveret og så må det briste eller bære.

Hvis du er en havenørd som jeg, så husk endelig at læse dette indlæg jeg udgav denne uge, hvor jeg giver dig en udførlig guide over mit staudebed 🙂

Jeg nåede ikke så meget andet end opgaveskrivning denne uge faktisk – har måtte melde pas til en del hyggelige events på det sidste, men sådan er det når det hele skal passe sammen.

♥ RABATKODER 

Har i set at ELLOS kører en rigtig stærk kampagne de her dage? Spar 25% på næsten ALT. Dvs. både tøj, sko, møbler, interiør, legetøj og meget andet! Jeg har købt både lidt tøj til ungerne men også lidt til boligen – jeg ELSKER deres boligafdeling. Se bare disse fede sager til uderummet!

SHOP MED 25% HOS ELLOS HER

Hvis i er i shoppinghumør til klædeskabet, så kan i indtil 23.59 i aften shoppe forskellige udvalgte lækrerier med 20 % hos Boozt! Der er tilbud til både kvinder, mænd og børn.

SHOP HOS BOOZT HER

Nå, det var den uge og nu er vi skisme i april! Lad os se på hvad næste uge bringer – lad os håbe på solskin:


I  N Æ S T E  U G E  S K A L  J E G :


* Til eksamen!

* Takket være en sød læser skal jeg have en behandling, som måske kan hjælpe med at lindre min migræne. Jeg GLÆDER mig!

* Lave endnu en vlog om POTS til bloggen. Jeg nåede det ikke sidste uge. Vloggen skal handle om hvordan det var at være under udredning for POTS mens jeg arbejdede – og hvordan de håndterede det. I kan se del 2 HER hvis i har lyst.

* Fortælle jer om ungernes absolut favorit forlystelse. Hvis i kun kunne vælge ét sted i år til en sjov og hyggelig dag med ungerne, så skal i vælge dette. Se med i løbet af ugen.

* Jeg har købt nyt træningstøj og det er ligesom om at min motivation for at løbe en tur så er blevet lidt større. Så afsted på landevejen 3 gange denne uge er målet.

* Klippe gækkebreve med ungerne – I know last minute…

* Starte på et nyt kapitel med min kost. Det skal i nok høre meget mere om.

* Kigge nærmere på en nyt dansk brand som laver lækkert og bæredygtigt tøj til kvinder. Spændende.

* Vise jer en VILDT fed OG praktisk jakke her til foråret til os damer.

* Ind og se Saturday Night Fever med min dejlige søster og mor. Min julegave fra min søster – behøver jeg at sige at jeg glæder mig?

Rigtig dejlig søndag aften til jer – kan i mærke foråret? ♡

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend på landet + planer for april