Lige nu

Ugen der kommer #12

tivolireklameny


S T A T U S  P Å  U G E N  D E R  G I K


Ahhh netop landet i sofaen hjemme i jordhytten igen, efter et par dejlige påskedage på landet hos familien og ikke mindst efter en SKØN uge som har budt på påskeferie med ungerne. Det har i den grad været nogle dejlige dage, hvor ungerne og jeg har hevet stikket ud og nydt ikke at skulle i skole, smørre madpakker og skulle tidligt i seng – men også en uge, hvor det er gået op for mig at jeg har fået virkelig store børn! Børn som ikke længere har brug for at blive underholdt hele tiden – de vil dog heldigvis stadig gerne lave noget sammen med mig – men de nyder også at sysle med hver sit og er ikke så afhængige af moar som de før har været. Det er virkelig vildt at opdage og man bliver lidt smånostalgisk ved tanken om at det blot er den vej det går fra nu af. Dog har de haft brug for en hjælpende hånd de gange de er ved at rive hovedet af hinanden – så helt selvkørende er de ikke 😉 Shit de kan skændes altså – jeg ved jeg også nævnte det sidste søndag – men det har vi virkelig aldrig rigtig haft problemer med før, men nu kan ALT virkelig starte en konflikt og det sætter virkelig min (ikke eksisterende) tålmodighed på prøve…

Vi har bl.a. været en tur i biografen og se den nye smølfefilm – den var et hit og så har vi været i Tivoli. Det var en virkelig dejlig dag og der er SÅ smukt derinde med alle forårsblomsterne. Ungerne nød at suse rundt i de forskellige forlystelser og jeg nød at se deres glade ansigter!

De sidste par dage har vi tilbragt på landet fordelt hos farmor og farfar samt mormor og morfar og det er altid dejligt at være sammen med familien ♡

Jeg har ikke været lige så aktiv her på bloggen grundet ferien, men i var mange der var inde og læse dette indlæg om vores lille hus hos Chri Chri – tak for jeres søde ord. I er skisme dejlige!

Nu er ferien (næsten) slut og den kommende uge tages der hul på et helt nyt og spændende kapitel for mig. Jeg glæder mig!

Pssst! Har i set at i sparer 25% på alt til boligen hos Ellos? De har altså nogle virkelig lækre tæpper, lamper samt møbler…


I  N Æ S T E  U G E  S K A L  J E G :


* Starte på arbejde! YAY – læs mere i indlægget her.

* Til at smørre madpakker igen. SUK.

* Have besøg af håndværkere endnu engang. Never ending story heroppe…

* Afklare med mig selv om jeg skal anlægge et nyt staudebed, fordi så er det NU jeg skal til at grave ud…

* Fortælle jer lidt om min plan for at komme tilbage i min gamle krop.

* Jeg mangler stadig at få fat i den kæmpe palme jeg så forrige uge i Føtex i Vanløse. Jeg MÅ eje den til terrassen om jeg så skal slæbe den med hjem i s-toget…

* Plante krukker til med stedmoderblomster – jeg nåede det ikke denne uge grundet vejret.

* Starte til en ny (forhåbentlig) sjov sport her i byen.

Rigtig dejlig søndag aften til jer – jeg håber at i får en fantastisk start på ugen og nyder den ekstra lille fridag i morgen ♡

Indlægget indeholder reklamelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu