Spar 20 % KUN i dag

Ugen der kommer #13 + opskrift snickerskugler

img_0007reklameny


S T A T U S  P Å  U G E N  D E R  G I K


En dejlig kort uge er slut og dermed også tid til en status på ugen der er gået – selvom jeg egentlig ikke synes at der er sket så meget. Pludselig var det bare søndag igen. Kender i det?

Ugens højdepunkt må uden tvivl være at jeg er startet med at arbejde! Som jeg tidligere har nævnt har jeg fået job hos den skønne webshop Cahetu og jeg er glad helt ned i maven. Det føltes SÅ rigtigt og det er lige mig. Jeg skal arbejde med alt det, som jeg synes er allermest sjovt lige nu og det som efterhånden er gået op for mig, er det jeg er dygtig til. Det er så vildt når ens interesse pludselig kan gå hen og blive ens levevej – præcis det jeg altid har drømt om. Jeg må lige nive mig i armen engang i mellem ♡

Ellers har jeg taget hul på at leve sundt (igen igen igen) men jeg er TOP motiveret. Nu skal de 12(!) kilo altså af – og gerne inden sommer! Jeg har fået lidt hjælp til at finde ud af, hvad jeg kan gøre med min kost for at nå mit mål – mere om det næste uge. Jeg er også startet til fodboldfitness – shit det er sjovt! Jeg har brugt et par dage på at være godt øm, siden jeg startede i tirsdags 😉

På hjemmefronten har jeg fået nusset lidt i haven, samlet en smuk havebænk og fået købt et par palmer. Jeg glæder mig til at vise jer mere – det der udeliv er altså fantastisk!

Selvom jeg er igang med at smide de ekstra kilo, så skal der lidt lækkert til engang i mellem. Det skal være en helt ny livsstil jeg lægger mig for dagen. Jeg bliver på ingen måde ikke yngre og det ses og mærkes tydeligt. Den meget smukke bog Fabelagtige fristelser af dygtige Emma Martiny (fået i PR-gave) giver mig nu rig mulighed for at lave sundere fristelser – uden alt muligt usundt i. Rene varer fra naturen – og der er SÅ mange skønne sager! F.eks. hjemmelavet after eight, lækre små chokolader, bagværk, chiagrøde og meget mere. MUMS siger jeg bare!

Jeg sidder i skrivende stund og har lagt lidt for mange ting i kurven hos Boozt, som KUN i dag søndag har 20% på stort set hele butikken! Savler over alt for mange lækkerier fra Ganni – overvejer seriøst denne kjole + denne skønne badedragt, disse fede sneakers samt skønne Angulus sandaler til Gro!

Nå, nu vil jeg have benene lidt op og glæde mig til en hel ny uge. Hvad den bringer, ser i herunder 🙂

Pssst: Opskrift på snickerskugler nederst i indlægget


I  N Æ S T E  U G E  S K A L  J E G :


* Til afslutningsfest i Haralds SFO – 1. maj hedder det klub. Shit mand!

* Finde nogle fede puder til terrassen. Har kig på disse meget smukke eller måske disse lidt mere budgetvenlige.

* Have besøg af håndværkere endnu engang – heldigvis er de hurtige og effektive – og ja med det de skal ordne på kontoret altså 😉

* Vi overvejer om vi skal have høns i haven, så det skal vi have undersøgt nærmere.

* Fortælle jer lidt om min plan for at komme tilbage i min gamle krop.

* Have købt endnu en palme samt et nyt oliventræ til terrassen. I know – går totalt i havestemning 😉

* Lave nogle skønne lækkerier fra min nye bog

* Få læst nogle af alle de magasiner jeg har købt de sidste par måneder, men som jeg er håbløst bagud med!

* Få lavet endnu en Vlog om POTS syndrom til jer, der venter på det. Undskyld ventetiden.

* Spise lidt flere snickerskugler. Mums de var gode. Mange af jer har spurgt til en opskrift. Det er SÅ simpelt:

Jeg laver det lidt på slum. Men har brugt ca.:

125 g. dadler (jeg bruger de bløde med sten, og fjerner så stenen)

2 spsk. Peanut Butter. Jeg kan godt lide den crunchy udgave.

En håndfuld peanuts (kan udelades evt)

50 g. mørk chokolade

Mos dadler med en gaffel eller kom dem i en mini hakker. Blend peanuts så det bliver til mel. Bland dadler, peanutsmel samt peanut butter sammen og form til små kugler. Stil på køl. Overtræk med smeltet chokolade og stil på køl igen. Spis!

Forsat dejlig søndag til jer – jeg håber at i får en helt fantastisk start på ugen  ♡

Indlægget indeholder reklamelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20 % KUN i dag