17 år

Boost din sommer

Slowjuice


3 U G E R S  B O O S T


Qua min snak forleden om kroppen, så har jeg forkælet mig selv med en ordentlig omgang detox! Det trængte den til efter at jeg ikke har været så god ved den i den sidste tid. Min søde chef Camilla og jeg trængte til et ordenligt sommer boost på kontoret, så vi besluttede at gøre det sammen – hun elsker nemlig også den slags og det er lidt hyggeligt når vi nu sidder lige overfor hinanden bag hver vores skærm og så frister den andens frokost heller ikke 😉

Som I ved, så er jeg stor fan af juicekure og jeg har skrevet om det flere gange herinde. Det er min form for selvforkælelse et par gange om året til lige at sætte kroppen på plads og få renset ud. Mange af jer har udvist stor interesse og også selv prøvet efterfølgende hvilket jo er fedt når man inspirerer. Derfor tænker jeg at I ikke skal snydes for denne omgang ligeså. Den er nemlig lidt anderledes end den plejer. Min favorit juicekur har været fra Slowjuice Copenhagen, hvorfor jeg har brugt dem flere gange. Deres juicer smager godt, er økologiske og de er bare i det hele taget lidt lækre – både af udseende og smagsvarianter. Da jeg så at Slowjuice Copenhagen i hår har lavet et nyt koncept der hedder Boost din sommer var jeg solgt! Boost din sommer er et forløb på 3 uger med 2 dages Slowjuice kur hver uge og så får man ydermere den nye rabarber booster som man tager som et shot HVER morgen i de tre uger. Man får altså ret så meget for pengene og jeg tror på at man over en periode på 3 uger virkelig får gjort noget godt for kroppen.

Jeg skal selvfølgelig nok give jer en update hen af vejen men ville lige give jer et kort brief her fra start – jeg startede nemlig i går og jeg er vild med det! Jeg er ret god til at tage de her kolde tyrkere og jeg er ikke sulten undervejs overhovedet. Jeg sørger for at drikke juicen i den rækkefølge de anbefaler, får masser af vand og the ved siden af. Jeg lader være med at løbe de dage jeg er på juicekur, men har til morgen været ude at gå en tur for lige at bevæge kroppen lidt.

Jeg har det skønt – det bliver en fest de her 3 uger kan jeg mærke 😉

Både Camilla og jeg har valgt den originale kur og ikke den grønne – den synes jeg er bedst, men det er jo en smagssag. Jeg er ret vild med rødbede, gulerod og spinat tilsat urter som ingefær, gurkemeje og mynte. Den eneste jeg aldrig bliver gode venner med er Hampedrikken – men sådan har man nok alle en ting 😉Slowjuice

For god ordens skyld, vil jeg lige pointere at vi selv har betalt for vores sommerboost

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

17 år