Nyt træningsgear

I want

paris

reklamenyBonheur t-shirt / Croissant t-shirt / Zarkoperfume MOLéCULE / Croissant halskæde / Aiayu toilettaske / Saint Tropez nederdel / Carré creoler / YSL rød læbestift / Aiayu skjorte / blød rosa strikAiayu taske / Stribede espadrillos


O F F   T O  P A R I S


Om små 3 uger tager jeg til Paris med min bedste veninde Anette. Om jeg glæder mig og tæller dagene? – det kan I lige bande på! Vi har jo som I ved været afsted en del gange nu, men sidste år var jeg afsted min min dejlige lillesøster i stedet, så i år glæder vi os ekstra meget til venindehygge og en pause fra hverdagen, mand og børn.

Selvom jeg regner med at købe lidt med hjem som jeg plejer, så har jeg fundet et par ting som er aldeles Pariser egnet synes jeg og jeg så gerne et par af dem (eller 5) flytte ind inden – især den nye fede Ganni Croissant t-shirt er MUSTHAVE i min kuffert ligesom Croisant halskæden står øverst på min ønskeliste – måske jeg er heldig at få den i fødselsdagsgave næste uge?

Jeg har allerede klikket den fine casual nederdel hjem. Mega billig og de stribede espadrillos er også bestilt. Tænker det er helt perfekt med en cool t-shirt til som casual turist outfit 😉

Indlægget indeholder reklamelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt træningsgear