Garden Girl

Min udsalgskurv…

booztreklameny


H V A D   D E R   E R   S P A R E T   E R   T J E N T


Altså det er vel næppe gået nogens næse forbi at det store sommer udsalg er igang. Jeg har selvfølgelig også været der og har forfærdeligt mange ting i kikkerten. Man kan jo faktisk erhverve både sig selv samt ungerne en sprit ny sommergarderobe inden sommerferien faktisk er gået igang… lidt tankevækkende.

Men hvorom alting er, så har jeg puttet lidt i min virtuelle indkøbskurv – en del af tingene som jeg faktisk virkelig godt gad bestille hjem og spare nogle gode penge. F.eks Hummel sko til ungerne, som de begge er ret glade for på legepladsen, til efter sommerferien – de har som en tradition altid nye fået sko til et nyt skoleår og jeg kan da ligeså godt spare de penge… Faktisk har Boozt så mange ting på udsalg at det er svært at begrænse sig synes jeg. Jeg overvejer kraftigt de hvide Girlpower sneakers – jeg har de grå og er meget glad for dem. Nu er de til halv pris! Og den smukke stribede badedragt fra Ganni har jeg haft et godt øje til længe…

Alle de fine styles på collagen er faktisk at finde på udsalget – lige bortset fra den cool croissant t-shirt og chunky lyserøde strik fra Ganni – de sneg sig lige med på billedet.

Har i været der?

Indlægget indeholder reklamelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Caja

  Hvor er den blå- og hvidstribede skjortekjole fra? 🙂 (Der er ikke et direkte link i indlægget, vel?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Den er fra By Malene Birger – nej jeg lavede ikke links til det hele 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Garden Girl