Boost din sommer

Nyt træningsgear

AdidasreklamenyLang tanktop Adidas / Adidas blomstrede tights / Adidas Ultra Boost løbesko


S K I F T   A F  L Ø B E S K O + P E R F E K T  T O P


Jeg er ikke så god til at skifte mine løbesko så ofte som man burde – men med de få kilometer jeg har fået i sålerne den sidste tid så går det nok. Men på den anden side synes jeg alligevel, at jeg blev nødt til at skifte dem ud, da jeg begyndte at mærke lidt ulmen i knæene – og det kan altså godt være et tegn på at fjedringen er i bund og skoene lidt “flade”. Min veninde Camilla fortalte da vi var i Botanisk Have for noget tid siden, at hun havde købt nogle super gode sko, så dem ville jeg kigge nærmere på og endte med at bestille dem. De er vildt gode! Og ret flotte også synes jeg. Er vild med den blå farve og så er de mega nemme at få på – da man ligesom trækker dem på som en sok. Så kan man stramme dem ind, hvis det er nødvendigt.

Jeg er ret glad for H&M´s træningstøj. De laver noget virkelig fint til gode priser – men jeg har også en ting for adidas, hvorfor jeg lige måtte eje et par styles nu jeg alligevel skulle klikke løbesko hjem. Toppen er nemlig ret så skøn fordi den går ned over rumpen og det er rart når der er bølgegang i ballerne men godt vil have lidt sol på armene. Jeg bruger den både til løb og fodbold fitness.

Adidas ultra boostSelvom jeg på ingen måde er til rød – så er jeg altså lidt varm på nedenstående skønne sæt. Det kunne da i hvertfald få humøret i top bare ved at iføre sig det 😉

Husker i at skifte jeres løbesko?
adidas

Indlægget indeholder reklamelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Boost din sommer