Ønsker til stuen

Ugen der kommer #19

img_4648reklameny


S T A T U S  P Å  U G E N  D E R  G I K


En skøn og travl uge er slut. Ungerne sagde farvel til 1. og 3. klasse og har nu en dejlig lang sommerferie i vente. En anelse kortere end de plejer – men de har nu også været forkælede i mange år. Først står den på en uges ferie hos farmor og dernæst en uge hos mormor – fantastisk dejligt at de har den mulighed, og de glæder sig helt vildt! Vi andre har først ferie medio juli, så det er perfekt når bedsteforældrene gerne vil være sammen med deres børnebørn – win win for alle parter.

Vi nåede de forskellige møder og arrangementer ugen bød på og fredag morgen satte jeg kursen mod Bornholm, hvor jeg den kommende uge er at finde i Cahetus POP-UP shop, som de fleste af jer nok har set på Instagram. Jeg er VILD med butikken og har allerede forkøbt mig i alskens lækkerier. Jeg håber at nogle af jer skal til Bornholm i løbet af sommeren og kigger forbi – den er absolut et besøg værd! Jeg bor hos søde Helle (som er på billedet herover) og vi råhygger. Vi starter morgenen med en løbetur efterfulgt af sund morgenmad og efter lukketid i shoppen, hopper vi med det samme i nattøjet og flader ud i sommerhuset – hvis vi ikke lige tager et smut ud i den rå og smukke natur Bornholm byder på. Her er virkelig skønt og jeg stornyder det!

På billedet herover har jeg min skønne nye pudderfarvede skjorte, som jeg fik i fødselsdagsgave af mine to søde chefer og så den fine nederdel som mange af jer spurgte ind til på story sidste uge. Den er let skinnende, virkelig fin OG på udsalg!

Næste uge byder derfor ikke på det helt store udover at nyde Bornholm, så jeg vil ikke lave en liste som jeg plejer – dog er der en MEGET spændende ting på programmet som jeg glæder mig HELT VILDT til. På fredag går turen nemlig til Paris med min bedste veninde Anette – og selvom de lover pis øs regnvejr så tæller vi begge dagene! Så må vi jo bare være mere inde i butikkerne og dermed tørvejr end i regnen udenfor ik?! 😉

Aiayu IkatJeg har fået virkelig mange henvendelser på Instagram på skjortekjolen jeg har på herover, hvorfor jeg tænker at I får et direkte link til den. Kjolen som du finder her er fra Aiayu og vi forhandler den hos Cahetu. Det er det smukke Ikat sommerprint og den er så skøn og behagelig at have på!

Jeg håber at I må få en SKØN uge, hvad enten den byder på ferie eller arbejde – sol eller regn!

Indlægget indeholder reklamelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønsker til stuen