30 % hos Ellos KUN i dag

Weekendhilsen

Hammershøi

Blomster fra haven i smuk Hammershøi kande

L A N G   W E E K E N D


Det er fredag eftermiddag og de fleste af os har udsigt til en lang weekend grundet Pinsen, som falder de kommende dage. Det betyder at hverdagen først starter på tirsdag for vores vedkommende. Det kunne ikke falde mere belejligt eftersom jeg har tilbragt – og i skrivende stund stadig gør – de sidste to dage i sengen med den ondeste kvalme, opkast og diaré (en rigtig charmetrold) og for det ikke skal være løgn så migræne oveni.

Sidstnævnte kan være skyldneren har jeg på fornemmelsen. Det er dog yderst sjældent at jeg bliver så syg under et migræneanfald men jeg tror nu på at det er det i denne omgang – for resten af familien fejler intet.

Jeg ved at den er gal, når jeg må bede Kim om hjælp med at aflevere og hente ungerne når det ellers var min tjans disse dage ligesom han har stået for det hele herhjemme. Ynk ynk.

Jeg håber at det er på retur, så vi kan få en dejlig weekend sammen og jeg kan få indhentet lidt af det jeg skulle have lavet disse dage.

Heldigvis har jeg noget pænt at kigge på, i form af buketten på billedet øverst. Findes der noget bedre en smårodede buketter fra haven? Jeg måtte lige redde lidt ind fra stormen forleden og jeg er bange for at der ligger endnu mere derude desværre. Møg blæst!

Jeg håber at i må få en SKØN weekend hvad enten den står i familiens tegn, ude at se pinsesolen danse i nattelivet eller hvad end du har af planer.

Jeg vender tilbage i løbet af weekenden for at vise jer mine nye sofapuder hvis jeg når det. Kender i det med, hvor meget nogle puder kan betyde?! Det er jo som at få en ny stue. Jeg er vild med dem i hvertfald!

God fredag <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30 % hos Ellos KUN i dag