Hvad man køber i Paris tæller ikke...

Den perfekte weekendtaske!

Storksak Cabin Carry OnreklamenyStår du og skal på weekendtur, forretningsrejse eller sommerhus med ungerne? Måske skal du ud at flyve, hvor du blot behøver håndbagage? Så læs med i dag, hvor jeg giver dig et bud på den helt PERFEKTE taske! Og vi har selv testet den – og den fungerer fantastisk.


C A B I N  C A R R Y  O N


Tasken fra Storksak, som vi har modtaget i gave til test, er ikke blot flot at se på – den er også super praktisk. Lad os bare sige, at det er det inderste der tæller – ligesom ved os mennesker 😉 Tasken er af virkelig god kvalitet, som vi kender det fra Storksaks andre produkter – f.eks deres fantastiske (og meget populære) pusletaske, som jeg ville ønske vi havde haft til ungerne. Nu har jeg en som jeg bruger når vi er på tur, eller når jeg skal slæbe ting til og fra arbejde. Helt perfekt.Storksak Cabin Carry OnVi har haft Cabin Carry On tasken med som håndbagage til Barcelona – der snuppede min mand den hurtigt foran næsen på mig og så har jeg netop haft den med til Bornholm. Tasken er godkendt som håndbagage, har et smart praktisk håndtag og hjul så du kan spare på armkræfterne og så har den en indmad/pakkestystem som skisme er smart. Og det er præcis indmaden jeg er svært glad for, hvorfor vi ser nærmere på den nu.


O V E R B L I K


Ofte har jeg ikke rigtig lyst til at lægge mit tøj i skabe og skuffer på hotelværelset hvor jeg bor, og står derfor altid med hovedet nede i kufferten på gulvet og leder efter hvad jeg nu skal bruge. Derfor klappede jeg  i mine små hænder, da jeg lynede tasken op og så de smarte skillerum, som giver dig overblik over hvad du har med. Og det bedste af det hele er, at du kan hænge hele tasken op på bøjlestangen på hotellet, således at den fungerer som et lille skab hvor man nemt kan se hvad det er man har med. Det er sørme da smart!

TIP: Hvis du bliver træt af indmaden – eller hvis du som jeg når du skal hjem efter ferien, ikke gider pakke pænt – så kan du klappe skillerummene sammen og lægge dem fladt nederst i tasken og kaste tøjet ovenpå 😉storksakJeg har valgt tasken i klassisk sort, men fås også i en fin grå. Du kan finde tasken HER

Indlægget indeholder reklamelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad man køber i Paris tæller ikke...