Ugen der kommer #19

Lately

Så var det vist på tide at jeg fik stemplet ind her på domænet. Det var ikke engang meningen at jeg skulle være væk fra tasterne så længe, men tiden er bare fløjet afsted og jeg har været lidt på farten. Siden sidst er sommeren så for alvor over os og mange af jer har derfor (også) stemplet ud og pakket kufferter, børn og mænd og taget på en tiltrængt sommerferie. Jeg vil være lidt tilbage på tasterne i løbet af sommeren, men har også sagt til mig selv at det er ok at checke ud for så at vende tilbage for fuld blus til august. Jeg arbejder stadig på at finde den perfekte work/life balance – så jeg både har tid til bloggen her som jeg er meget glad for, familie, venner og alt det andet samtidig med at jeg passer mit elskede job.

Håber at I stadig følger med derude og SKØN sommerferie til jer alle <3

Her et kort sum up fra de sidste par uger, så vi er fremme hvor kalenderen er bladret nået til.

Siden sidst har jeg:

img_5176^ Været en uge på Bornholm. Det skrev jeg lidt om sidste gang jeg tjekkede ind på bloggen. Det var en SKØN uge i dejligt selskab, løbeture langs vandet, god og sund mad, sofahygge samt lækker is.

shangies^Boet i mine Shangies! ( Vi sælger dem Cahetus POP-UP shop på Bornholm)

Paris^Været i yndlingsbyen Paris. Efter Bornholm tog jeg stor set direkte til Paris med min søde veninde Anette. Aldrig har jeg opholdt mig så meget i lufthavnen 😉 Det vil jeg skrive lidt mere om de kommende uger, da I er flere der har spurgt til både hotel (helt perfekt denne gang og stadig meget billigt), spisesteder og shopping – og så må jeg hellere vise frem hvad jeg kom til at købe…

Eiffeltårnet^Mit ultimative yndlingstårn.

Staudebed^Efter Paris havde Kim og jeg lige et par dage uden ungerne, da de var på landet hos mine forældre. Vi fik dog ikke rigtig noget videre romantisk ud af de dage, da den stod på håndværkere i huset, arbejde og en masse praktisk især i haven for mit vedkommende 😉

love^Samlet igen <3

trampolin^Min kære mand har gravet et lettere stort hul i haven, til ungernes nye trampolin. Glæden var ligeså stor som farmands vabler… Hold op hvor er de glade for den!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der kommer #19