Lately

Min nye drømmesofa og andre skønne nyheder

b-22b-9

reklamenySofa HER / Lænestol findes HER


N Y   S T U E


Det er hvad jeg drømmer om. Altså ikke en ny stue forstået på et helt nyt rum – men som jeg tidligere har nævnt, så trænger vi til at komme ordenligt på plads i stuen og få indrettet den så den fremstår hyggelig og personlig. Rummet er ret stort og vi drømmer om en loungeafdeling i den ene ende med TV og en mindre læseplads i den anden ende hvor mit hjemmekontor også står. Derfor går jeg lidt i drømmetanker om at indrette den helt på ny og skabe os en hyggelig oase.

Det er egentlig ikke fordi vi skal have en ny sofa – jeg drømmer bare lidt om at komme tilbage til en hvid klassisk sofa som vi havde waaaaaay back. Min mand er dog knapt begejstret for ideén men på den anden side, så er han på ingen måde vild med den flyder vi har nu.

Da jeg så sad og kiggede på udsalg hos Ellos forleden aften, poppede der så en forfærdelig masse nyheder op, som jeg straks var nødt til at kigge nærmere på. Faktisk er der ret så mange lækre ting, så dem får i også herunder når jeg er færdig med at fortælle jer om mit sofacrush. Nemlig sofaen og lænestolen som i ser øverst i indlægget – og er de ikke bare FANTASTISKE? Serien hedder Luna og fås i flere farver. Jeg er ret vild med (selvfølgelig) den hvide og så er den smukke blå også SÅ fin! Det er den nuance i ser på lænestolen, som btw. ville tage sig fantastisk ud i min tv krog! Jeg er heeeeeelt solgt og overvejer om jeg skal igang med mine bedste overtalelsesevner overfor manden – gad godt lige gå efteråret imøde med de skønheder. Måske en 2,5 + en 3 prs. sofa eller en 3 prs. + en lænestol.

Suk altså!

Og nu til de andre skønne bolignyheder fra Ellos – det er altså et farligt sted at have stiftet bekendtskab med 😉 Flere af de viste ting er musthave herhjemme i hvertfald. I kan klikke på billederne, så kommer i direkte til det viste.

b-3b-7 b
b-12 b-15 b-16b-4 b-23 b-25b-27b-11

Indlægget indeholder reklamelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately