Tanker om Juli

Anbefaling: Flying Superkids

img_8966{ Reklame da vi var inviteret }

I går tirsdag var vi så heldige at være inviteret til forpremiere på Flying Superkids af bObles, som vi alle kender fra de skønne, sjove og praktiske tumlemøbler. Det var en helt fantastisk oplevelse for både børn og voksne, hvorfor jeg tænkte at det var på sin plads med en anbefaling – for der er nemlig stadig billetter at få til forestillingerne i både København og Århus i løbet af august måned.img_8969Jeg husker Flying Superkids fra dengang jeg selv var barn. Dengang hed de; De Flyvende Århus Gymnaster og jeg slugte det hele råt og gik da også selv til spring på højt plan og drømte om at blive lige så dygtig, men desværre var jeg en kylling der ikke ville afsted alene. Derfor var det også ren nostalgi at sidde og se på de suverænt dygtige børn i aftes og ikke mindst at se hvor opslugte mine egne børn nu var. Selvfølgelig vil de gerne gå til springgymnastik nu – det kunne jeg jo have sagt mig selv…img_8968img_8967Forestillingen varer omkring 2 timer inkl. 20 minutters pause og ikke nok med det, så kan man to timer inden showstart møde op på pladsen foran teltet, hvor KIA Family Park giver børnene mulighed for at boltre sig på hoppeborge, trampoliner, workshops samt andre aktiviteter. Heriblandt bObles som har en aktiv stand med forhindringsbaner for både store og små, boldkast og leg med tumlemøblerne – heriblandt de (reklamelink) super fede bogstaver som kombinerer både leg og læring. Gro er i hvertfald ret vild med dem og havde travlt med at sætte ord sammen 😉img_8971img_8972img_8973Der er ikke mere tilbage at sige end, se at komme afsted! De er virkelig dygtige og det er en kæmpe oplevelse at se deres flotte og imponerende show med børn i alle aldre. Deres sammenhold lyser ud af dem – og det gør mig varm om hjertet og det trak lidt i benene for at lave en salto 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om Juli