Ugen der kommer #23

Fall is coming

fallreklamelinks


I  W I S H  F O R


1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER / 10 HER /

11 HER / 12 HER / 13 HER

Snart skriver vi september og dermed efterår – en årstid jeg egentlig aldrig har brudt mig om fordi det blæser så pokkers meget og jeg har en fobi for stormvejr. Men nu blæser det jo faktisk året rundt, så nu er der ikke så meget at udsætte på efteråret længere…Og da SLET ikke når det stort set også regner ligeså meget som om efteråret om sommeren!

Forleden viste jeg jer en masse fine sko, så dem har jeg sprunget let og elefant henover denne gang. De fortjener nu også et indlæg for sig selv igen senere på måneden når jeg har dannet mig et overblik over alle modeller denne sæson – for der er mange. Lige nu får I lidt forskelligt jeg har gået og luret på – og det er ikke så lidt. Efterår skriger på lækre strikbluser, overgangsfrakker og læderjakker – hvorfor jeg har fundet lidt af disse frem. De to Aiayu strik er helt fantastiske! Jeg har allerede investeret i den lyse model og den lange cardigan sparer jeg op til. Vi forhandler begge dele hos Cahetu og de er virkelig populære, hvilket jeg godt forstår!

Ellers har jeg kig på en ny læderjakke og denne er ret så lækker synes jeg. Den jeg har i forvejen er ret tynd – nærmest lidt cardiganagtig, så der må gerne være noget gods i den, og det tror jeg der er i denne. Den vil være cool her de næste par måneder inden kulden for alvor tager over og med et par jeans samt en strik vil det være en stor del af mit hverdagslook som er rimelig casual.

Ja, faktisk så drømmer jeg om alle de viste sager så det er vel bare om at få sparet lidt op eller få solgt noget ud af gemmerne inden det er for sent. Det plejer nemlig altid at gå stærkt med de populære items – især jakken her skal jeg nok snart få klikket hjem!

Er I begyndt at gøre jeg klar til efterår?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der kommer #23