Spar 20% på ALLE sko

Gros favorit: Cardigans

img_0909reklamelinks


9  X C A R D I G A N S


Gro er en meget bestemt lille dame – hun har et temperament der siger spar to og sin helt egen mening om stort set alt – hvilket jo egentlig er fint nok. Jeg skal bare lige lære at håndtere, at der skal diskuteres frem og tilbage og at jeg skal ofte skal tælle til 100 et par gange! Det gælder især hendes tøjstil. Hun har det selvfølgelig ikke for fremmede, når hun helst vil trække i et par bløde bukser. Problemet er bare, at det helst skal være de samme hver dag… Liiiidt træls i længden og det er faktisk ret svært at få sat en garderobe sammen til hende lige for tiden. Det skal nok blive et par spændende uger vi går i møde, da jeg er igang med at planlægge hendes efterårs- og vintertøj. Den stædige dame er nemlig vokset ud af stort set alt sit tøj – det bliver en kamp… Heldigvis er der én ting hun ALTID gerne vil have på udover sine forvaskede sweatpants – EN CARDIGAN. Og det er da et lille plaster på såret, for dem tager hun gladeligt på uden at have en mening om hvordan de ser ud 😉 Så det er her jeg får lov at komme på banen pt for bare at preje den unge dame en lille smule hen i den retning jeg synes klæder hende…cardigan1

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

Hendes klare favoritter er hendes to leopard cardigans fra altid skønne MarMar Copenhagen. Desværre er det en gammel udgået model og nu er de liiige ved at være for små, men heldigvis er der nogle andre smukke efterfølgere. Herover giver jeg mine 9 bud på fine og søde cardigans i forskellige prislejer – og jeg må lige slå et slag for den skønne strik Gro har på på billedet øverst. Den er SÅ lækker og hun elsker den allerede. Den bliver super til vinter, men er virkelig god her i overgangen og så er kvasten på hætten samt glimmerknapperne en sød detalje. Nummer 4 er virkelig sød og også lækker i kvaliteten – den koster kun 149,- faktisk er de alle super fine og de fleste gode priser!

Andre der har en bestemt lille dame derhjemme?img_0912

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20% på ALLE sko