Status: - 10 kilo inden 1. december

Humdakin

img_9959reklamelinksHumdakin. Et dansk brand som på rekord tid har formået at arbejde sig op til tops i selskab med nogle af de helt store brands indenfor sæber og som nu findes i et hav af velansete webshops og fysiske butikker. Jeg har selv haft fornøjelsen af at møde Camilla, som står bag brandet og hun er noget af en ildsjæl, hvis drive på ingen måde kan undgå at smitte af på en. Senere på ugen skal jeg hilse på Camilla igen og jeg glæder mig til at se hvad hun nu har fundet på – for hun kommer med garanti med noget nyt og spændende!

Camilla har skabt nogle utroligt lækre produkter, som jeg er blevet stærkt afhængig af siden slutningen af 2016. Hos Cahetu blev vi imponeret over produkterne da vi så dem sidste år på Formland, at vi bestilte dem med det samme og har haft dem i shoppen lige siden.

Humdakin er med sine lækre, smukke og pengepungsvenlige produkter, kommet for at blive – og tak for det!

Jeg skyndte mig naturligvis at købe et af hvert produkt da vi fik dem online og jeg blev hurtigt ret glad for dem. Håndsæbe og håndcreme står ved køkkenvasken som et sødt lille sæt og er en virkelig sød værtindegave i mine øjne. Dem solgte vi forståeligt nok en hel del af mens jeg var på Bornholm i vores POP-UP shop.

Vi har altid kun brugt Neutral eller Mini Risk når det kommer til tøjvask, men nu er jeg blevet svært glad for Humdakins vaskemiddel og faktisk også skyllemiddel som jeg ellers aldrig har brugt. Humdakin har så mild en duft og indeholder ikke alt muligt skidt, som jeg ikke vil udsætte hverken ungerne, miljøet eller os selv for.img_9957

Jeg bruger stadig Neutral men tilsætter så en smule Humdakin for at få duften samt skyllemidlet for at få blødheden – det er SÅ lækkert! På den måde er sæben også endnu mere drøj end den allerede er, og jeg skal blot lige have en snert af den skønne duft og blødheden fra skyllemidlet så er jeg tilfreds. Jeg kan slet ikke undvære skyllemidlet nu – hvordan har jeg dog kunne leve uden det i så mange år?

Camilla har været sød at sende mig et par eksemplarer på de nye skønne køkkenhåndklæder som i ser på øverste billede samt det hvide smukke håndklæde på de to andre billeder – så de styles er altså en gave. De andre ting har jeg selv betalt – bare så vi har det på det rene. Min begejstring er hverken mere eller mindre af den grund 😉

Jeg er VILD med de håndklæder. De er lavet af økologisk bomuld og er super lækre – og så er det lige mine farver. Jeg bruger dem i køkkenet, hvor de passer perfekt ind. Du kan finde dem lige HER i flere nuancer og de koster 349,- for et sæt med 3 stk hvilket er yderst rimeligt for strikkede håndklæder i den kvalitet. Det smukke hvide håndklæde bruger jeg på vores badeværelse – det passer som skabt dertil og jeg ønsker mig allerede flere så vi har et hver. Oplagt julegave tænker jeg faktisk. Se lige de frynser og fed detalje med Humdakin præget i stoffet. Håndklædet kan du finde HERimg_9958

Psssst! Man kan også få en fed rå kost, som jeg bruger udenfor på mit plantebord. 135,- koster den og den er virkelig fin og brugbar. Måske også til krummer under spisebordet eller snavs i entreén?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

1 kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status: - 10 kilo inden 1. december