Rent, lækkert og miljøbevidst badeværelse

Inspiration

img_9511


M E S S E T I D


Det er vist ikke gået nogens næse forbi, at den forgangne uge har stået i modens tegn. Både til børn og voksne har skønne brands vist deres nye kollektioner frem og vi andre har set betaget med fra sidelinien. For mit vedkommende er det nye styles til børnene der er blevet set nærmere på under modeugen på CIFF i Forum og det har været super inspirerende (også) i år synes jeg. Jeg har været med de sidste 5 år og jeg nyder at komme ud og suge alt inspiration til mig, snakke med designere, samarbejdspartnere og ikke mindst den sociale del i det, i form af hygge med mine søde og dygtige kollegaer. I år synes jeg, at jeg havde bedre tid til at gå rundt og snuse til de forskellige brands og tage en snak med dem på standen, da jeg havde muligheden for at tilbringe lidt længere tid derinde end jeg plejer, hvilket var virkelig rart og jeg føler jeg har en masse brugbar viden og inspiration med hjem. I kan glæde jer til et forår med lidt flere farver, en masse glimmer og guld – ret lækkert!img_9731 img_9783 img_9817I og med Harald og Gro er blevet en del ældre siden jeg startede bloggen, er det også et andet fokus jeg har når jeg er på messe nu. Min interesse er naturligvis stadig hos nogle af mine favoritbrands som f.eks. Marmar Copenhagen og Soft Gallery men også nye brands har fanget min opmærksomhed. Mine store børn klæder sig anderledes, søger andre ting end tidligere og har andre behov. Brandet The New kommer vi til at bruge en hel del herhjemme, da de for de første laver super cool og lækkert design men så har tøjet også nogle priser som er til at tage at føle på – hvilket er skønt, da jeg kun synes det kun bliver dyrere at have børn med flere fritidsinteresser jo ældre de bliver. Jeg var også forbi Cam Cam, som jeg sværger til når det kommer til sengetøj til ungerne. Desværre er de for store til alle deres fantastiske styles til baby, men sengetøjet det er og bliver en favorit! Især det nye smukke Leaves print som kommer i september er WAU samt de nye fine stjerne puder som i ser herunder! Begge dele skal Gro helt sikkert eje.img_9840img_9746Jeg vil vise jer nogle favoritter fra The New inden ikke så længe, da der skal skiftes en hel del ud herhjemme da de tilsyneladende har fået vokseværk siden sidste efterår…

Inden det var lækkert tøj, sko og interiør til ungerne der var mit fokus, var jeg jeg tirsdag inviteret ud til Kählers lancering af deres nye AW17 kollektion. Eventet fandt sted i de smukkeste bygninger i København og jeg vil i den kommende uge vise jer lidt billeder derfra. Der kommer nogle ret fine sager, som skal på ønskelisten herhjemme.img_9476Jeg havde total tøjkrise (grundet mine ekstra kilo og mere om det senere på ugen da I er mange der spørger) inden jeg skulle på messe, hvilket resulterede i en hurtig tur i Frederiksberg Centret på vej hjem fra Kählers pressrelease. Det blev til en panisk gennemgang af samtlige stativer i H&M hvorefter jeg pludselig stod med nogle lidt specielle sko samt en blå mogenkåbe agtig tingest i en plasticpose nede i metroen igen. Det viste sig dog, at de sjove sko skulle gå hen og blive et af de billeder på Instagram, som satte gang i mit kommentarfelt igen! Top fedt – jeg synes min Instagram konto er gået lidt død, hvilket er virkelig trist. Andre der oplever det? Jeg oplever tit at folk skriver til mig at de ikke har set jeg poster noget før efter flere dage og det er da træls. En anden mulighed er selvfølgelig at folk er kørt sur i mit feed – men jeg håber det vender. Det er nu et hyggeligt medie og det kan jeg ikke undvære. Derfor var det også så fedt at der kom lidt gang i kommentarfeltet som i “gamle dage” hvor folk likede, skrev hilsner, havde spørgsmål og i det hele taget bare interagerede mere end de gør nu.img_9775Jeg håber det vender tilbage <3

Anyway – det var bare et lille glimt af et par travle dage – vi stornyder at det er weekend efter en uge med skolestart.

God weekend til jer!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rent, lækkert og miljøbevidst badeværelse