Ugen der kommer #22

Lige nu

img_0577reklamelinks* Sidder jeg på mit lille hjemmekontor i stuen som ses herover og nyder synet af mine nye fine postkort som jeg fik med hjem fra Formland af dygtige Maria Fynsk Norup. Er vild med Marias smukke univers!

* Glæder jeg mig over at jeg kan arbejde hjemmefra om mandagen. Det er en helt ok måde at starte ugen op på, og jeg elsker at kunne tage det roligt med ungerne mandag morgen og ikke selv skulle ud af døren også #Ilovemyjob

* Hører jeg Mads Langers Unusual på repeat efter jeg i torsdags så ham live til Formland – er vild med den sang!

* Tænker jeg på om jeg nogensinde bliver træt af at spise min nye yndlingsmorgenmad bestående af skyr med skovbær, friske bær, hakkede mandler, mørk chokolade og hørfrø. Jeg er nærmest afhængig!

* Forstår jeg ikke hvorfor tiden flyver så hurtigt! Havde 117 ting jeg skulle nå og nu skal ungerne allerede hentes. Måske det bare er mig der er langsom??

* Glæder jeg mig sindsygt meget til i aften hvor endnu et afsnit af Game of Thrones kører over skærmen. Jeg er nok ikke den eneste der pludselig synes at mandagen er meget sjovere! Ham Jon Snow er nu en pæn mand 😉

* Overvejer jeg kraftigt om disse fede kurve skal herhjem og bo da der er 20 % på dem KUN i dag med!

* Tænker jeg om det er lovligt at spise en hel portion nylavede snickerskugler  – det er vel bedre end så meget andet 😉 Men der er selvfølgelig pænt mange kalorier i…

* Er jeg lidt øv over at vægten kun sagde – 300 gram til morgen. Så må nok hellere droppe ovenstående punkt…

* Er jeg lidt i krise over, at mine unger er for store til disse fantastiske højstole! Findes der noget mere sødt?

* Glæder jeg mig lidt til efterår efter jeg har købt mig et par lækre strikbluser fra Aiayu. Cahetu er et farligt sted at arbejde 😉  Uf de er lækre! Jeg har haft denne på en enkelt dag og SUK jeg kommer til at bo i den.

* Tror jeg, at jeg nok hellere stoppe inden jeg keder jer ihjel 😉

God mandag <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der kommer #22