Fall is coming

Lys til loungeområdet

undefined_the-edison-collectionfatboySom I ved så elsker jeg udelivet – også selvom sommeren ikke har vist sig fra sin bedste side (ej heller) i år. Men uanset vejret, så er vi meget ude og har altid været det –  vi nyder virkelig vores have og i særdeleshed vores skønne lounge på træterrassen. Jeg kan godt lide at man har lyst til at tilbringe tid derude. Det har været vigtigt for mig at skabe et område som indbyder til at man hygger sig og bruger terrassen udover til de sædvanlige formål som at indtage måltider.

Når man har et loungeområde er det super fedt (og vigtigt for at man får den brugt), at man har investeret og tænkt over nogle ordenlige møbler, som kan tåle vejr og vind. Man skal (forhåbentlig) tilbringe mange timer derude og hvis man skal til at slæbe møbler mv. frem og tilbage konstant kan det blive en hæmsko for om man overhovedet gider bruge udendørsområdet. Sådan er det i hvertfald hos os. For mig er det vigtigt at der skabes hygge – lidt a la en forlænget hyggestue og der må gerne være kræset om detaljerne med puder, tæpper, planter og lys.undefined_edison-the-medium-model

Sidstnævnte er ret vigtigt, hvis man som jeg, ynder at synke sammen i lænestolen efter ungerne er puttet under et tæppe og en god bog eller magasin. Derfor er jeg pænt begejstret for denne fine lampe fra Fatboy, som jeg har fået lov til at skrive lidt om. Edison the Medium, som lampen hedder er designet af det hollandske designfirma DeMakersVan. DeMakersVan har kunder over hele verden bl.a. Museum of Modern Art I NYC, the Victoria & Albert Museum i London, og man ser også tydeligt på lampens design, at der er tænkt over det. Idéen med Edison the Medium er netop, at man kan skabe den perfekte lounge stemning på terrassen eller i haven fordi den også kan benyttes udenfor året rundt, uanset vind og vejr qua sit robuste materiale.

Edison the Medium har en ret fin form og jeg kan godt lide det enkle samt tidsløse design og så er det dødsmart at man via den medfølgende trådløse fjernbetjening kan både tænde, slukke og dæmpe lampen med en rækkevide på op til 10 meter – og lyset skulle efter sigende være super behageligt indbydende. Faktisk kan lampen dæmpes så meget at den med fordel kan bruges som vågelampe på børneværelset eller som hyggebelysning i stuen.

undefined_edison-the-medium

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fall is coming