Weekendtanker

Mevation

mevation
reklamelinksHar I set at Medina i samarbejde med Custommade har designet en fin kollektion, hvor alt overskuddet går til Folkekirkens Nødhjælp, for at hjælpe mennesker i nød? Kollektionen er en del af Medinas Mevation kampagne, som er stiftet af Medina i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp. Kampagnens og kollektionens navn er en sammentrækning af ordene Medina, Motivation og Nation, og formålet er at motivere unge på tværs af nationer til at engagere sig i flygtningeproblematikken.

Jeg har kigget lidt på kollektionen og der er et par styles jeg synes er ret fine – især fordi farveskalaen er lige mig, nemlig rosa, sort og lysegrå. Under hvert item, kan man se hvor meget der doneres og shoppe med god samvittighed 🙂

Her er 3 af de ting jeg overvejer at investere i for at støtte op om det gode formål – især striktrøjen er jeg lidt lun på her til efteråret, ligesom jeg drømmer om en ny læderjakke. De grå sweatpants er også ret fede dog…

Hvad synes I om kollektionen?

I kan se Mevation kollektionen her som KUN sælges hos Boozt!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendtanker