bObles - også til de store børn + konkurrence

Spar 20% på ALLE sko

growingreklamelinks


L Ø B  &   K Ø B


Så er det NU du skal slå til med nye sko og støvler til dig selv og ungerne. Spar 20 % på ALT hos GrowingFeet hele weekenden, som fejrer 10 års jubilæum 🙂

Brug rabatkoden ‘hurra20’ og shop her

GrowingFeet er en af mine absolut yndlingsskobutikker, da de har et kæmpe udvalg både til ungerne men også jeg selv og så rummer de alle min favoritbrands! Angulus, Adidas, Billi Bi, New Balance, Bisgaard, Pom Pom, Aigle, Sofir Schnoor og mange mange flere! Derudover har de en super service og står altid parat til at hjælpe, hvis du har brug for det 🙂

Shop nyheder til børn HER og nyheder til dame HER

Jeg har fundet lidt af mine favoritter frem og vil lige fremhæve denne fine sorte støvlet fra Angulus med guld, der mest af alt ligner stjerner på en stjernehimmel, som er en del af GrowingFeets 10 års kollektion som er designet eksklusivt til dem i forbindelse med deres 10 års fødselsdag. SÅ fin. Ligeledes er Gro NØDT til at eje denne fantastiske termostøvle fra Aigle med blomsterprintet. Hun elsker sine gummistøvler så den er musthave!

H A P P Y   S H O P P I N G

God weekend når i kommer så langt <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

  • Astrid

    Mange tak for rabatkode! Jeg har længe ventet på en 20% rabatkode hos Boozt(dog uden held), fordi jeg har forelsket mig i nogle Billi Bi støvler. Dem havde de hos Growingfeet + jeg får clubmatas point oveni. Win win!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bObles - også til de store børn + konkurrence