Mevation

Ugen der kommer #20

img_9171reklamelinks


S T A T U S  P Å  U G E N  D E R  G I K


Jeg tænker at det må være på sin plads at starte op med disse små glimt fra ugens løb igen da det er ret så hyggeligt at lave og I er mange der læser med. Egentlig giver indlægget her søndag aften, også jeg selv et lille overblik over hvad den kommende uge byder på, hvilket jo er meget smart 😉

I går fik I en lille opdatering hvad der er sket den sidste tid samt lidt hverdagstanker og boligsnak, så jeg vil egentlig ikke skrive så meget til aften. Jeg vil blot forsøge at skitsere en kommende travl uge og glæde mig til nogle spændende og inspirerende dage som det plejer at være på denne tid af året.

Har i forresten set at Boozt giver 15 % EKSTRA på udsalget? Men KUN indtil midnat. Jeg tror måske lige jeg skal se om jeg kan afværge en kommende tøjkrise, som I kan se grunden til i næste afsnit…

Jeg håber at I må få en SKØN uge, hvad enten den byder på det sidste ferie eller arbejde – sol eller regn!

God søndag aften <3


I  N Æ S T E  U G E  S K A L  J E G :


* Til koncert med Robbie Williams og jeg glæder mig. Manden og jeg fik billetter i julegave af min søster og svoger og i morgen mandag er altså dagen hvor vi skal ind og vrikke med ørene

* Sende ungerne i helholdsvis 2.c og 4. b – shit jeg føler mig gammel!

* Se på spændende nyheder hos Kähler i smukke omgivelser. Jeg GLÆDER mig!

* Forsætte min gode sunde livsstil jeg har kørt hele ugen. Er vildt stolt af mig selv. Mere om det om nogle dage.

* Til CIFF et par dage – modemessen for børn. Som altid bliver det vildt spændende at se hvad mine favorit brands har fundet på til næste sæson og jeg glæder mig til at hilse på søde kollegaer og sludre med samarbejdspartnere.

* Forsøge at passe mit arbejde lidt ind i mellem alt det spændende der sker den kommende uge. Thank God for forstående chefer og fleksible arbejdstider.

* Have besøg af farmor. Mon hun laver sine berømte frikadeller?

* Måske sende Harald på hyttetur for første gang. Han har ikke ville med før. Nu må vi se <3

* Betale en forfærdelig dyr regning for Gros kommende dansesæson. Kunne jo købe et par Aiayu striktrøjer for den pris – men hun ELSKER det 😉

* Flashe mine nye fine Tasseløreringe

* Se om jeg ender med at have tøj på til de forskellige events jeg skal til eller om tøjkrisen varer ved… Damn you 12 kilo!

Der bliver nok at se til – men jeg glæder mig!

Pssst! Lige en reminder til jer, der var vilde med de flotte kurve fra indlægget i forleden – så er sidste dag i dag, hvor du sparer 25% på dem. Se mere her.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mevation