Humdakin

Ugen der kommer #22

img_9874

reklamelinks


S T A T U S  P Å  U G E N  D E R  G I K


Jeg underskylder stilheden her på domænet – det har været en vild uge og jeg er ikke så struktureret så jeg har indlæg liggende i kladder til jer når jeg er på farten  – endnu 😉 Jeg vender stærkt tilbage denne uge, da jeg har et par skønne ting på programmet, men her på falderebet denne uge, får I ugens højdepunkter samt plan for de næste 7 dage.

Onsdag drog jeg sammen med Cahetu mod Formland, hvor vi skulle kigge på nyheder til shoppen samt suge inspiration til os. Det er en virkelig skøn messe og især deres Trendområde designet af Anette Eckmann er helt fantastisk! Vi har se nogle super lækre sager og jeg glæder mig allerede til nogle af nyhederne lander. Vi har b.la. købt de fedeste bøger som er absolut musthave – en af hver tak! Jeg ønsker mig pt. kun boggaver i år til jul! Torsdag morgen spærrede vi øjenene op da Mads Langer pludselig troppede op på scenen til åbningen af Formland og gav en lille koncert! Jeg er vild med ham og man blev lidt smålun mens man stod og sippede til sin appelsinjuice 😉 Fantastisk stemme, god humor og utrolig sød og charmerende. Dejlig start på messen.

Det var nogle super hyggelige dage med god mad og hygge kombineret med arbejde i det bedste selskab – jeg glæder mig allerede til om et par uger når vi skal afsted på messe igen. Det er en skøn fornemmelse at være en del af noget <3

Jeg har også konstateret at jeg faktisk har en rygrad, da jeg har travet løs om aftenen for at nå mine 10.000 skridt og jeg har undgået søde sager og for meget usund mad. Er faktisk lidt stolt af mig selv, men de 10 kilo tabes jo selvfølgelig heller ikke af sig selv. Men jeg prøver virkelig og er stadig topmotiveret. Nu må vi se hvad vægten siger i morgen mandag – har ikke fået løbet så meget som jeg plejer.

Weekenden er blevet brugt på at indhente hygge og knus med mine søde tre yndlingsmennesker. Lørdag kørte vi en tur til Liseleje, hvor naturlegepladsen Havtyren ligger – den er altid et hit da vi kan kombinere leg med en tur ved stranden som jeg elsker i alt slags vejr. I dag søndag har stået på legeaftaler til begge unger samt en masse oprydning og tøjvask – utroligt som man kan blive ved med den slags.

Nu kalder sofaen – tror jeg vil læse et blad mens jeg nyder en snickerskugle. Er noget så lækkersulten til aften 😉 Næste uge bliver noget stille, men det gør nu heller ikke noget.

God søndag aften <<


I  N Æ S T E  U G E  S K A L  J E G :


* Til forældremøde – så er sommerferien forbi

* Til dans med Gro – ny sæson starter

* Lave en rustik knage til badeværelset

* Overveje hvilke af disse nyheder der skal herhjem og bo. Uf der er meget fint!

* I biografen til forpremiere på Biler 3

* Tegne en plan for stuen. Jeg har mange drømme og må se hvilke der kan realiseres først

* Spise brunch med min søde veninde

* Vaske gulve. De trænger. Punktum. Ja, det nåede jeg så ikke sidste uge så nu trænger de endnu mere…

* Løbe 3-4 gange

* Få sat lidt af ungernes overtøj fra sidste år til salg – så hold øje med min salgsprofil hvis du er til den slags.

* Sætte en lækker konkurrence igang til jer

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Humdakin