Gros favorit: Cardigans

Ugen der kommer #23

img_0935

reklamelinks


S T A T U S  P Å  U G E N  D E R  G I K


Kender I det med at ugen er slut inden man faktisk føler at den er gået igang?

Sådan en uge har denne været herhjemme. En uge der har båret præg af sygdom for Haralds vedkommende endnu engang – og TAK for alle jeres råd på Instagram da jeg spurgte til råd mod forkølelse konstant. Jeg følger lige op på det, for en del af jer har spurgt indtil hvilke råd jeg fik og om de hjælper. Jeg er vild med, at man har så mange garvede mennesker bag skærmen derude, som gider hjælpe en, så godt som de kan. God karma.

Ellers er hverdagen er for alvor igang igen med skole, lektier, legeaftaler, dans og svømning for ungerne og arbejde, madpakker, huslige pligter og alt det løse for os andre. Hverdagen er dejlig og jeg klager bestemt ikke – man skal bare lige igang igen og sådan tror jeg vi alle 4 har det. Logistikken skal gå op i en højere enhed med fritidsaktiviteter i hver sin retning og på skæve tidspunkter – men det hele er lykkedes indtil videre – omend vi voksne løber rundt forpustede med tungen ude af munden 😉 Kender I det?

Jeg har forsat været super god med min sunde livsstil og er stadig motiveret. For første gang faldt jeg dog i og spiste en håndfuld (gode vel at mærke) lakridser i fredags og i går i biografen til forpremieren på Biler 3, bællede jeg en RIGTIG Cola – og hvor smagte den fantastisk! Efter mange nætter uden særligt meget søvn trængte jeg –  og jeg har det helt ok med det. Nu må vi se hvad vægten siger i morgen 😉 Btw. så kan Biler 3 varmt anbefales – Gro, hendes bedste veninde Lærke og Lærkes lillebror synes alle at den var super god – og det gjorde vi mødre også 😉 Og for en god ordensskyld skal det lige siges at vi var inviteret derind.

For at råde bod på det gik jeg en god lang tur i formiddags – 10 km. langs vandet  – ren terapi for sjælen altså. Billedet øverst er fra badebroen. Elsker at stå derude og kigge ud over vandet!img_0667

Jeg viste forleden et billede af ovenstående jakke fra Marmar Copenhagenbloggens facebookside og I var SÅ mange der var interesseret i den, hvorfor jeg lige ville vise den her også. Den er SÅ fin og jeg glæder mig til at Gro får sin. Den blev revet væk hos søde Anja, men hun har fyldt op og flere størrelser på vej. Men du skal ikke vente for længe hvis du også er vild med guldglimmeret 😉 Du kan finde den lige HER

Nu vi er igang med shopping, så HUSK at I lige nu sparer 20% på ALLE SKO OG STØVLER hos Growingfeet! Måske det er nu efterårets og vinterens sko og støvler skal i hus? I kan se mine favoritter i indlægget her. Jeg tror i hvertfald at jeg skal shoppe lidt til familien 😉

Rigtig god søndag aften – jeg håber at I må få en fantastisk uge og tænk – den sidste uge af dette års sommer!


I  N Æ S T E  U G E  S K A L  J E G :


* Til ørelægen med Harald – han kan ikke høre noget (igen igen) den stakkels dreng

* Til barnedåb #tøjkrise

* Lave en rustik knage til badeværelset – nåede det ikke sidste uge. Er SÅ utålmidig…

* Finde en vinder af den fine bObles fisk som du kan vinde lige HER!

* Få fingrene i verdens første alkoholfrie “gin” – er HELT solgt! Mums det smager godt!

* I haven og få ordnet lidt hist og pist. Den har været forsømt! #ukrudtüberalles

* Spise brunch med min søde veninde

* Ligge på sofaen og lave INTET i mindst en time én gang i løbet af ugen. Eller jeg må godt læse et blad… Jeg er nødt til ikke at kigge i en skærm konstant…

* Til hudlægen med min næse

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gros favorit: Cardigans