Fede kurve med rabat

Weekendtanker

img_9103Stor glaskuppel / Rå kalkmaling reklamelinks


G L Æ D E


August måned er så småt igang og indtil videre forsætter den i julis våde fodspor. Sidste sommermåned i denne omgang inden efterårets friske og klare luft slår igennem, og jeg havde sat næsen lidt op efter en smule varme og sol. Lige denne kølige sommer, er jeg svært glad for beslutningen om at tage ud at rejse for første gang til varmere himmelstrøg, for så føles det da som en lille smule sommer med sol og varme under huden. Jeg er igang med at lave et indlæg over vores tur til Rom, til jer der har efterspurgt det.

Denne uge har ungerne så småt startet op i henholdsvis klub og SFO. Harald har været hjemme de dage jeg har arbejdet hjemmefra, da han uden tvivl hellere opholder sig der end i klubben og så har han tilbragt et døgn hos en rigtig god kammerat. Så stort for ham med første overnatning ude og det gik så fint. Vi er begge meget stolte af ham. Jeg tror faktisk ikke det varer længe før at han stopper med klubben og så kører selv hjem fra skole – jeg selv ville også hellere selv være hjemme og jeg er ved at vænne mig til tanken om at han godt kan være selv hjemme indtil vi kommer fra arbejde. Gro derimod har været i SFO hele ugen. Hun savnede at lege og sine veninder og ELSKER at der sker noget omkring hende. Sådan er vi alle så forskellige og gudskelov for det.

Jeg har haft en hyggelig uge på arbejdet. Det bliver et vildt spændende efterår vi går i møde og jeg er så glad og taknemmelig for at Cahetu ville have mig og jeg er blevet en del af Cahetu-familien. Det betyder virkelig meget at have fundet sin rette hylde som jeg i en del år nu har søgt. At jeg startede bloggen og en Instagram konto i sin tid, og via de medier fandt den kommunikation interessant, har skabt nye muligheder, udfordringer og bekendtskaber som jeg aldrig havde troet var mulige og ikke vil være foruden. Og at jeg i dag kan leve af at have et fantastisk job som også er min interesse, endda på 30 timer som var drømmen, samt skrive her på domænet ved siden af, gør mig meget taknemmlig.


W E E K E N D P L A N E R  &  N Y  S T U E


Vi har ikke rigtig nogle planer for weekenden andet at få slappet af og gjort ungernes skoletasker klar til skolestart onsdag. Den sidste weekend gik med oprydning af samtlige skabe – shit det tog lang tid, men nu er vi ved at være i bund. Nu mangler vi kun skuret og det er straks værre. Kender I det når man har et sted hvor man lige stiller ALT hen, hvor man ikke lige ved hvor man skal gøre af? Skuret er det sted hos os. Bliver træt bare ved tanken om at rydde op derude… Vi har fået laves Kims kontor efter en vandskade (oh yes det blev ved) og nu er stuen igen tom for de ting der stod til opbevaring. Det betyder at vi har sat en deadline manden og jeg, på at få lavet stuen færdig inden vinter. Vi vil så gerne have den indrettet, så den fremstår hyggelig og indbydende. Vi er igang med at finde ud af hvordan det så skal gribes an. Jeg drømmer jo om disse skønne sofaer, som kræver lidt overtalelse og kompromisser. Jeg tænker at en 3 prs. sofa og en stol ville være SÅ hyggeligt og stå godt til mit lille bord som I kan se på billedet.

img_9105 img_9107Jeg gav bordet en make over sidste weekend og det er, hvis jeg selv skal sige det, blevet ret godt. Jeg har malet det med kalkmalingen fra Kalklitir, som vi forhandler hos Cahetu og det giver bordet et råt og naturligt look som jeg er vild med. Jeg har brugt farven Grey special edition II, som lige nu er på tilbud til 399,- og man har til ret meget. Jeg har ikke engang brugt halvdelen af posen. Lige nu står det i et hjørne af stuen og jeg skal lige have fundet ud af hvad der skal stå ovenpå det osv. men jeg kan mærke at det var en god beslutning at tage det i brug igen. Jeg har brugt det som puslebord til Gro da hun var lille og har derefter haft det stående i carporten med blomster på. Nu fik det nyt liv og giver lidt hygge ind til rummet. Tror en af disse fede kurve på billedet herunder skal stå nedenunder bordet med tæpper i (spar 25 % på dem lige nu se her). Ellers drømmer jeg om et råt skab fra Muubs som vi vil stille forskellige flasker i. Stuen er ret stor, så det kan godt bære det sammen med vores andre møbler. Jeg har en ting med det brand – de laver fantastiske møbler!

Nu må vi se – jeg håber at vi får nosset os sammen til at få lavet en hyggelig stue – nu må det altså være!

I går havde jeg min søde veninde Camilla på besøg. Vi havde ikke set hinanden længe og det var bare SÅ hyggeligt. Hun kom kl. 17 og kørte først ved midnatstid. Ungerne ELSKER hende og vi lavede god mad, så film og sludrede. Camilla havde b.la. den flotte blå Hortensia med til mig som står på bordet – så fin altså!

I dag står den på hygge, film og trampolinhop med min lille familie og i morgen søndag noget der ligner det samme – slet ikke så ringe endda.

Rigtig dejlig weekend til jer <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fede kurve med rabat