Bonjour

Aldrig gå ned på kurve

img_2369
reklamelinksKurv med plante / Stor glaskuppel / Kurv på gulv med låg / Maling på bord


C R A Z Y   B A S K ET  L A D Y


Jeg har en ting med kurve. Lad os bare være ærlige. Jeg kan ikke rigtig lade være med at købe dem -lidt ligesom net. Har også en ting med net – eller muleposer som de også kaldes. “Crazy basket lady” fremfor crazy catlady kan man sige. Faktum er, at man jo altid kan bruge en kurv mere… Og så er de praktiske. Og flotte. Og verdensmester i at gemme rod væk. What’s not to like?img_2345Bestlite lampe / Kurve Søstrene Grene

Jeg bruger kurve overalt i hjemmet. Kurve af naturmaterialer som er rå og lækre i alle farver og faconer. Jeg sætter dem bag skabslågerne i bryggerset/entre til overtøj, gymnastiktasker, regntøj, løbetøj osv osv. Der er det virkelig genialt, at kunne opdele et stort skab på den måde og give et overblik over alt det lort man gemmer på. På badeværelserne til vasketøj – jeg synes det er lækkert at byde naturen indenfor i de ellers ret så kliniske rum og jeg har haft svært ved at finde en vasketøjskurv der sagde mig noget. Vi bruger kurve til planter, legetøj/bamser hos ungerne, tomme flasker i køkkenet, ekstra tæpper og puder i stuen, mindre kurve i køkkenskabene så f.eks. kaffekværn og brygger er nemt at give frem, i haven og på terrassen hele sommeren over til plaider og bløde puder. Jeg bruger dem i mit elskede vitrineskab, til kreasager, kuverter, perler og alt det løse – faktisk har de en perfekt funktion der på nederste hylde da ungerne selv kan åbne og tage en kurv ud, når de skal klippe klistre, tegne eller hvad de nu har lyst til. Nemt og hurtigt at rydde op, når sagerne blot skal tilbage i en kurv og ind på plads i skabet igen.
img_2370Oliver Furniture vitrineskab / Praktiske kurve

Jeg får ofte spørgsmål til hvor mine forskellige kurve er fra, hvorfor det egentlig gav god mening at lave dette indlæg. Her får I et lille indblik i nogle af de kurve jeg bruger herhjemme. Jeg køber en kurv når jeg finder en jeg synes er fed – billig eller dyr – begge dele må gerne bo hjemme hos mig! Jeg er vild med kurvene fra Muubs, som vi forhandler hos Cahetu. Faktisk så elsker jeg ALT fra Muubs tror jeg – haha – dem har vi også en del af som I kan se på billederne. Denne størrelse passer som skabt i mit vitrineskab fra Oliver Furniture. Så har jeg også en del kurve fra kære Søstrene Grene, som jo altid er gode på priserne. Selv Rema 1000 har være gode på kurvefronten og der har jeg et par stykker fra, som jeg er super glade for. Jeg har også nogle kurve som er små 10 år gamle og de er mine klare favoritter til bag skydelågerne i vores bryggers. De er fra Rice. Det var nogle jeg købte til Haralds legetøj dengang da vi flyttede ind i vores første hus i 2007 – så de har altså holdt super godt. Naturmaterialer for the win! Sidst men ikke mindst har jeg kurve fra Ellos’ sortiment. Den sidst tilkomne, er den orientalsk inspirerede høje kurv som står under det lille bord i stuen. Den er jeg er ret glad for og de er også temmelig populære har jeg ladet mig fortælle.img_2343 img_2368img_2336Kurv på gulv Rema 1000 – lignende her / Kurv på knage købt i Barcelona/ Bogstav knager / Praktisk lækker taske
img_2366Kurv til venstre / kurv til højre fra Søstrene Grene / Min elskede badekåbe / Yndlings hørhåndklæde

På Bornholm i vores skønne Cahetu x Skagerak POP-UP shop forelskede jeg mig i en stor lækker sag fra Muubs og den flytter snart ind med et stort grønt træ i.

Can’t wait <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bonjour