Ugen der kommer #24

Bonjour

img_2033reklamelinksBloggerpose (fnis fnis) i nye Bukser & Bluse

Som nogle af jer måske har bemærket på Instagram, så er jeg i disse dage i Paris med arbejdet. Jeg synes lige at jeg skyldte jer hurtigt at tjekke ind her på domænet – jeg nåede nemlig desværre ikke lige de indlæg jeg havde planlagt til jer inden (noget med en kuffert der stod på loftet, og en bil der blokerede for loftlemmen i carporten…), MEN så får I et Bonjour fra min yndlingsby i stedet – og jeg fik muligheden for at vise mit nye yndlingssæt frem, som er en anelse pænere end det andet “bløde tøj” jeg normalt tuller rundt i 😉

Anyway – så er her SÅ skønt! Det er første gang at jeg er så heldig at opleve messen Maison&Objet, og det er virkelig inspirerende og KÆMPE stort! Er vildt overrasket over hvor meget der er at se på, og er helt høj (og lidt træt) oven på alle de indtryk. Vi finder en masse lækre sager til Cahetu og jeg glæder mig vildt til at fortælle jer mere om det og få det i shoppen.

Vejret er desværre ikke for godt hernede, men jeg håber virkelig at der sker mirakler i løbet af natten. I  morgen skal vi nemlig på inspirationstur ind til selve Paris. Vi skal snuse de rigtige steder, shoppe og spise (sunde) lækkerier. Vi hygger os enormt meget sammen og har det sindsygt sjovt – jeg har nogle fantastiske (underholdende) kolleger. I skrivende stund sidder jeg i badekåbe på sengen efter vi har været en tur i spaen efter en 3-4 glas Champagne  – mega lækkert, hyggeligt og tiltrængt.

Nu tror jeg, at vi stempler ud og lader batterierne op til i morgen.

Godnat <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der kommer #24