#TGIF

Guldpletter, sort og Karrygul

img_2795reklamelinksSom lovet, inden jeg lagde mig vandret med en omgang maveonde og migræne, så vil jeg vise jer Gros vintergarderobe denne sæson. Hun har været heldig – eller det har begge unger faktisk – at få lov til at teste lidt lækre sager fra skønne {reklamelink}  Reima, og så er de blevet forkælet med lækre huer og halstørklæder fra Huttelihut samt Gro en jakke fra Marmar Copenhagen som jeg fik i gave under modeugen. I får hendes garderobe over 2 indlæg, da det ellers bliver for langt. Dette indlæg bliver om smukke guldpletter, karrygul og yndlingsfarven sort – og til jer med drenge – jo I skal nok få Harald at se også.

Jeg ved at det kan virke, som om vi herhjemme er ustyrligt forkælet – og sådan føler vi det også engang i mellem – men I skal huske på at jeg stadig kun modtager ting, som vi virkelig har brug for herhjemme, og som jeg nyder at arbejde med her på bloggen. Jeg betaler naturligvis skat af alt hvad jeg modtager – og desuden skal Harald og Gro også synes det er sjovt. Og det synes de heldigvis begge det er og I er ret mange der har fulgt med gennem tiden når jeg har vist deres garderober frem til de forskellige årstider. Anyway, det var blot lige en lille bemærkning, da jeg godt er klar over at vi bloggere nogle gange ser lidt småforkælede ud – men der ligger altså en del arbejde bag disse indlæg og jeg nyder at have bloggen – meget endda og så er det dejligt at det hele kan gå op i sidste ende.


M O R  –   D E N   Ø N S K E R  J E G   M I G


img_2797Da jeg tilbage sidste sommer, kiggede på vinterens kommende styles under modeugen, vidste jeg bare at den sorte jakke med guldpletter fra Marmar Copenhagen, var lige noget for Gro! Og da jeg viste hende et billede af den, fik jeg ret. Vi har lige siden de begyndte at lave overtøj, haft det fast og været super tilfredse og meget glade for det. Især jakken til pigerne er helt fantastisk i formen synes jeg, og Gro elsker den! Nu har hun haft både den rosa og den blå, og i år er det altså den sorte med guld der står for skud. Man kan jo altså også godt forstå hende – og faktum er, at jakken stort set allerede er revet væk og genbestilt flere steder – så der er noget om snakken når guldpletterne siges at være populære 😉

Du kan finde {reklamelink} jakken lige HER, hvis du har kastet din kærlighed på den og den fås faktisk også som termofrakke BÅDE til mor og datter!

Personligt synes jeg at overtøjet fra Marmar er stort i størrelsen, og Gro har også kun jakken på her i str. 6/7 år og hun bliver altså 8 til december.

Jeg synes virkelig at den er fin – normalt synes jeg godt, at sort kan være lidt hårdt til sådan en vinterbleg barnehud, men Gro ELSKER sort (hun har det ikke for fremmede) og gulddetaljerne bryder det lidt op her.

Hun har {reklamelink} disse sorte skibukser på fra Reima samt lækre støvler fra Angulus – begge kommer jeg nærmere ind på i et senere indlæg.


Y N D L I N G S H U E R N E


img_2800Vi har så langt jeg huske tilbage haft huer fra Huttelihut. Kvaliteten, komforten og udseendet er det smukkeste der findes på markedet til børn i mine øjne. I år er første gang, at vi ikke har elefanthuer derfra. Eller Harald har ikke haft et par år, men Gro har haft. Men i år, er det kun almindelige huer der er på agendaen, og dem har Huttelihut været så søde at sende os.

Gro har en {reklamelink} smuk karrygul hue på med kvast, som jeg synes er top cool til jakken. Der måtte godt lidt kant til synes jeg og det ser ret lækkert ud synes jeg selv. Gro er helt vild med den og den sidder, som de altid gør, perfekt. Jeg glemmer aldrig det første år elefanthuen med ørene på var fremme og jeg viste den frem herinde. Et af de mest klikkede links – det er altså ret vildt 😉 Så jeg VED at I også er vilde med Huttelihut! Det sorte halstørklæde Gro har på er også derfra, og er smørblødt og lækkert. Det er ligeledes perfekt her til overgangen med en let sweatshirt/efterårsfrakke til for at undgå kriller i halsen og snottede næser.

Du kan {reklamelinks} finde den karrygule hue her – eller her – det er ikke så mange steder den er online.

Det var første outfit – glæder mig til at vise jer det næste – noget mere farverigt og helt noget andet 🙂

img_2799img_2801

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#TGIF