Aldrig gå ned på kurve

#TGIF

img_2495


H E J   W E E K E N D


Endelig blev det fredag. Jeg har denne uge glædet mig til at skulle tilbringe noget tid sammen med mit lille trekløver, nu jeg tilbragte sidste weekend i Paris. Ikke at det var ringe på nogen måde heller – men kan mærke at ungerne havde savnet mig.

Jeg skulle i dag fredag havde været inde og drikke et glas bobler med seje Cana der har udgivet sin første bog (top sejt altså!), men har været ramt af maveonde siden natten til i går, så den går desværre ikke. En anden gang søde Cana <3

Heldigvis har solen kigget lidt frem i dag, modsat det voldsomme regnvejr vi havde i går. Det hjælper lidt når man ikke er helt på toppen – bortset fra at jeg jo næsten ikke kan kende mit eget køkken med alt det sollys, som I ser på billedet 😉

Nu ser jeg frem til at indtage sofaen med Vild med dans med ungerne – manden må affinde sig med det – og lade op til en weekend med lidt forskelligt på programmet. Kunne egentlig godt have brugt en weekend uden planer ovenpå den sidste, men sådan er det. Jeg glæder mig nu også til det vi skal.

Og sørme om jeg ikke er nogenlunde ved at have styr på ungernes vintergarderobe – jeg glæder mig til at vise jer den. Det er nogle ret så lækre sager synes både de og jeg. Sværere er det dog med boligprojektet – vi havde ellers lovet hinanden at få indrettet stuen inden efteråret – og efteråret har ligesom meldt sin ankomst…

Rigtig dejlig fredag til dig <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aldrig gå ned på kurve