Årets første (dejlige) efterårsdag

Ugen der kommer #24

img_1573reklamelinks


S T A T U S  P Å  U G E N  D E R  G I K


Sikke en weekend! Nogle gange ville det være dejligt hvis den hed lørdag, lørdag og søndag! Bare lige en enkelt ekstra dag havde været skønt en sjælden gang. Men det har været en dejlig men også travl weekend, med knap så meget tid til bare at slappe af og få ordnet nogle af alle de hængepartier der har ophobet sig gennem ugens løb – men sådan er det. De løber nok ikke nogen steder!

I lørdags var Gro og jeg i Lyngby. Ren tøsehygge og det var SÅ hyggeligt! Jeg har været rigtig meget i lyngby i min barndom og bliver altid meget nostalgisk når jeg vender tilbage. Jeg elsker den by og den hyggelige stemning der er. Vi har aldrig rigtig gjort os i sådan nogle specifikke tøsedage før – vi har altid alle fire lavet noget, eller også har jeg måske været lidt slem til at tænke, at det var hun for lille til. Men det blev gjort til skamme – for sikke en skøn dag vi havde! Er glad helt ned i maven ved tanken om den og Gro nød det lige så meget. Årsagen til at det netop var Lyngby vi befandt os i var , som mange af jer måske har set på Instagram, at vi skulle på besøg i Paw sko i forbindelse med et samarbejde her til bloggen som kommer senere på måneden. Det var bare et virkelig gennemført besøg og jeg elsker når jeg får muligheden for at lave sådanne samarbejder, som virkelig bare er i orden, og hvor folk er søde og imødekommende. Især når mine børn er involverede! Vi fik valgt nogle super fede sko – meget mere om det senere i september 🙂img_1579I dag søndag har vi været til barnedåb i Vedbæk, hvor lille Isabella fik sit navn. Solen skinnende fra en skyfri himmel og vi spiste brunch med udsigt udover vandet. Jeg havde min nye prikkede kjole på og min nye elskede taske – have egentlig planlagt de bukser på billedet herunder som jeg købte forleden, men dem kunne Kim slet ikke arbejde med 😉 #mænd. Så det blev den prikkede sag som nu også er super fin. Lidt casual og sommerlig og så koster den blot 259,-. Den er dog ret så populær også i den grønne smukke efterårsfarve, som desværre var udsolgt når jeg ikke er en str. xs længere men jeg arbejder på sagen 😉  I er så mange der har spurgt til bukserne da jeg viste dem frem i min Insta story i går, så derfor får i lige et billede af dem, selvom det bare lige er et ufikst et jeg selv lige har taget i vores rodede soveværelse. De er super lækre og ret fine – og igen god pris! I kan finde dem herimg_1580

Ellers har ugen budt på et par spændende møder med arbejdet og vi har fået en masse fede nyheder hjem på shoppen! Det bliver et dyrt efterår… Glæder mig til at vise nogle af dem frem til jer.

Tirsdag da jeg sad og arbejdede hjemmefra, bankede det pludseligt på døren og ind trådte min mor! Jeg blev så glad og overrasket. Hun bor jo på Lolland, men skulle ind til min gudmor som bor i Farum og tog chancen og kørte et smut forbi os – så virkelig heldigt at jeg var hjemme. Kan ikke beskrives hvor dejligt det var med et morkram – sådan et som kun en mor kan give, samt et par timers snak og hygge.

Tak for det mor <3

Jeg nåede også at spise brunch med min bedste veninde i ugens løb og det var meget tiltrængt og super dejligt med venindehygge og lækkerier. Det skrev jeg lidt om i indlægget her, hvis du ikke fik læst det.

Mens jeg har jer, så har jeg lige opdaget at Ellos har 25% på alle jeans – også mærker som LEE og Levis som laver nogle af mine absolut yndlingsjeans – så måske I skal kigge et smut forbi? Nu er efteråret jo kommet og temperaturene daler kun fra nu af. Det gælder også den skønne model jeg har på som er med lynlås ved anklen.

Ellers ønsker jeg dig en fantastisk søndag aften og tak fordi du endnu engang kiggede forbi <3


I  N Æ S T E  U G E  S K A L  J E G :


* Til Paris. YAY YAY YAY. Vi skal på messen Maison & Objet med Cahetu og jeg glæder mig helt vildt! Vi er afsted fra torsdag-søndag for at indhente massevis af inspiration til shoppen – can’t wait!

* Pakke til ovenstående. Lettere krise. Men skal i hvertfald have disse nye blomstrede “pludder bukser med – jeg elsker dem allerede. Kim not so much #mænd

* Kysse ekstra meget på ungerne og manden min

* Glæde mig over at ungerne får mulighed for at hygge med mormor og morfar nogle dage mens jeg er væk. De glæder sig temmelig meget og tæller ned til mormor kommer

* Få løbet et par gange inden jeg rejser – holder stadig den sunde linie og det er skisme dejligt at mærke, at man har det meget bedre i kroppen. Forhåbentlig begynder tøjet også at sidde lidt bedre. Dog har jeg denne uge haft meget lyst til usunde sager, men har holdt den nogenlunde

* Ikke så forfærdeligt meget andet end ovenstående udover at passe mit arbejde også selvfølgelig  😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets første (dejlige) efterårsdag