De årlige tanker

Balloner til hverdag & fest

img_3571sponsoreret


F I N E  F O L I E  B A L L O N E R


Da jeg blev spurgt om jeg ville skrive lidt om de fine folieballoner fra CTI party, tog det ikke lang tid at sige ja tak. For vi elsker balloner herhjemme – især i denne tid vi går imøde hvor både Harald og Gro har fødselsdag. Vi elsker nemlig, at fejre fødselsdag herhjemme og der skrues helt op for både balloner, pynt og hygge. Og kager selvfølelig. Aldrig gå ned på kager.

De fine balloner fra CTI party kom derfor som kaldet, og det bedste er, at ballonerne også kan bruges både før og efter fødselsdagen. Som nu, hvor vi har pyntet med de fine sølv bogstaver på deres værelser og når fødselsdagene så kommer, så bliver de hængt op ude i køkkenalrummet, hvor de vil være blikfang når der skal pustes lys, synges og spises lagkage.
fullsizerender-5 fullsizerender-6fullsizerender-3fullsizerender-7


T A L  &  B O G S T A V E R


De fine balloner findes både som bogstaver og tal, enten sølv og guld samt i to størrelser. Dem jeg viser på billederne her er de små og de giver fin effekt. Det er kun fantastien der sætter grænser når man skal pynte op med folieballoner fra CTI party. Du kan skrive navne, et ord som f.eks. God tur, Hurra, eller god jul som er lige om hjørnet. Eller du kan bruge tal til at markere mærkedage, nytårsaften eller en bryllupsdato eventuelt. Jeg elsker de mange muligheder man har for at gøre sin pynt personlig med balloner og de er et must herhjemme, hver gang i fejrer det mindste 🙂

Ballonerne er ligeledes en billig måde at pynte op på. De små koster 20,- stk. og de store som måler 85 cm. koster 45,- stk. fullsizerender-10

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De årlige tanker