Weekend ♥

Er dine børn efterårsklar?

fullsizerender-47Indlægget er sponsoreret af Ellos


T I D  T I L  R E G N  & K U L D E


Man må sige at efteråret har ramt os. Det er godt nok ikke mange dage i oktober der har været uden regn og blæst – og vi skriver trods alt kun den 14. Men et godt gammelt ordsprog der lyder: Der findes ikke dårligt vejr, kun forkerte klær’  passer meget godt til dagens indlæg og hvordan vi her i Danmark er vant til at begå os i forhold til årstiderne.

Jeg har været så heldig, at få lov til at gøre ungerne efterårsklar af Ellos, og der kommer man altså langt for pengene, får noget tøj der både holder ungerne varme, holder til det (hårde) skoleliv og som er perfekt her i overgangen til vinter samt det meget våde efterår. Ellos har et kæmpe udvalg af lækkert overtøj, cool støvler samt lunt tøj, og jeg har faktisk købt en del derfra de sidste par år – helt uden spons vel at mærke. Det er af god kvalitet, lækkert design og så er det til at betale.
fullsizerender-45fullsizerender-44 fullsizerender-49Jeg har udvalgt lidt forskelligt fra Ellos’egen kollektion som jeg vil fremhæve for jer i indlægget her – vi starter med regntøj, som er højaktuelt pt.

Sidste weekend da vi var i LEGOLAND havde Harald sin nye cool og lidt retroagtige regnjakke på, og han var på intet tidspunkt våd! Den holdt alt ude, og fordi den går ned over rumpen, holdt den ham tør stort set over det hele. Han er i den alder, hvor han ikke gider at tage regnbukser på, og denne regnjakke var den perfekte løsning! Den fås også i en cool gul farve og pink til pigerne, og så har den plads til en tyk bluse eller en fed jakke som denne her under. Jakken er i øvrigt på tilbud nu så du sparer 25% og vi kan ikke leve uden vores jakker. Det er også den Gro viser frem længere nede.

Til Gro kunne jeg ikke leve uden det fine sæt regntøj med søde skyer. Og hun blev da også ellevild da vi åbnede æsken. Jeg er vild med at det er smækbukser der er til, selvom sættet er i str. 8 år. Det har jeg savnet fra andre sæt, da Gro er lidt af en bulderbasse 😉 Designet er ikke til at stå for synes jeg, med de små regnvejrsskyer, og så fås sættet også i lyseblåt hvis man er mere til det. Kvaliteten er lækker, det har svejsede sømme, refleks og fleece i halsen så det er blødt at have på.fullsizerender-48fullsizerender-34


H O L D   V A R M E N


Jeg har før nævnt for jer, hvor stor fan jeg er af sweatshirts til Harald. (Ja også til Gro) Det er ikke altid lige så nemt at huske at tage jakken på ud når det ringer til frikvarter, så derfor har han stort set altid en sweat på hele efteråret så jeg er sikker på at han er varm. Indenunder har han en lækker økologisk undertrøje, også fra Ellos. Deres undertøj er ret skønt og holder formen godt. Den cool sweatshirt han har på ovenover, er ret fin i farven og netop nu sat ned til blot 104,- Han har et par jogginbukser der matcher i farven, men jeg valgte at han skulle vise den sammen med et par jeans i stedet, for dem vil jeg nemlig også gerne knytte et par ord til. Vi har haft de bløde jeans et par år, og de er ret gode. De kan spændes ind i taljen og fås i flere forskellige vaske. Nogle giver vi et opbuk, andre bruger han som de er. De er af god kvalitet, og kan sagtens hamle op med de dyrere brands. Den style han har på er denne, og den sparer du lige nu 30% på.fullsizerender-43 fullsizerender-50

Jeg kunne ikke dy mig, at vise denne økologiske bomulds Halloween t-shirt også han har på herover – Harald er lykkelig for den og det er jo snart tid.


C O O L   J A K K E R


fullsizerender-40Til Gro har jeg valgt denne sorte jakke, som er helt perfekt her i efteråret. Det var den jeg snakkede om lidt længere oppe, som er genial under en stor regnjakke som Haralds. Gros jakke er den sorte model, da hun synes den var super cool. Hun bruger den i skolen, og den er dejlig lun om morgenen når vi cykler og så vejer den ingenting!fullsizerender-32 fullsizerender-41Find den til drengene her på tilbud lige nu med 25%

Og så til noget som gjorde at Gro smilede ekstra meget, da vi åbnede kassen. En cool læderjakke! Det har stået på hendes ønskeliste LÆNGE, men jeg har ikke rigtig fundet en jeg synes om og som var til at betale. Da jeg faldt over denne rå læderjakke/bikerjakke  vidste jeg at den måtte hun eje, og hun blev så eventyrligt lykkelig. Den er virkelig lækker i kvaliteten, selvom det er ikke er ægte læder og jeg er vild med de rå detaljer. Gro har haft den på indenfor i skolen og var pavestolt. Og for at det ikke skal være løgn, så er den faktisk også på tilbud med 25% netop nu. Måske en god julegave idé? Cardiganen hun har på indenunder er denne, og meget sød og lækker – som I ved er hun jo en cardiganpige 😉fullsizerender-51fullsizerender-39fullsizerender-52Ellos har også super fede sko, især deres chelseastøvler er jeg ret vilde med – desværre var de udsolgt i Haralds størrelse så måtte undvære. Men suk de er lækre og koster ingenting! Se hele deres støvleudvalg her – der er gode tilbud lige nu. De her vandtætte og varme vinterstøvler er ret cool synes jeg.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend ♥